Jubileum feest - Fortuna 60 jaar

15 en 16 december

60 jaar Fortuna

Fortuna/Delta Logistiek is jarig. De Delftse korfbal vereniging bestaat 60 jaar.
De vereniging waar (top)sport en gezelligheid hand in hand samen gaan. De vereniging die al jaren meedraait in de top van korfballend Nederland viert feest.
Dit gaan we op 15 en 16 december vieren voor alle “vrienden” van Fortuna met een jubileum weekend.
We zeggen bewust “vrienden” daar wij iedereen willen uitnodigen en zeker niemand willen uitsluiten.
Er komt een programma voor jong en oud waarbij alle registers worden opgetrokken.

Het programma van ons jubileum weekend

Vrijdag 15 december
18:00 - 23.30 uurPupillen en Aspiranten gala avond 2017
Zaterdag 16 december
16:00 uurReünie
20:00 uurKorfbal Leaguewedstrijd (Fortuna/Delta Logistiek - DVO/Accountor)
21.30 uurJubileum feestavond
(red/white party)

Vrijdag 15 dec

De vrijdagavond zullen alle welpen tot een met de aspiranten een gala avond krijgen! We verbouwen de kantine om in twee grote discotheken en een bruine kroeg. De EC van Fortuna zal deze avond faciliteren en wij verwachten dat dit een heel bijzondere avond gaat worden.

Inschrijven voor het gala is gewenst. Gebruik het formulier hiernaast

Inschrijven Gala

Naam (verplicht)

Lid van FortunaIntroducé

Fortuna Team (indien lid) (verplicht)

e-mailadres (van vader of moeder) (verplicht)

Zaterdag 16 dec

De reünie van 60 jaar Fortuna staat vanaf 16.00 uur gepland. Daar wij graag willen weten hoeveel mensen er gaan komen is inschrijving voor de reünie gewenst via het formulier hiernaast.

Fortuna – DVO: Wat zal dit een klap geven als iemand in de jaren 80 z’n laatste korfbal wedstrijd heeft gezien en dan nu een Korfbal Leaguewedstrijd gaat beleven.

De feestavond moet het klapstuk worden van het feest weekend georganiseerd door het 30-plus-team, iedereen mag komen feestvieren die iets heeft of had met Fortuna. We gaan nog niet alles verklappen maar dat dit “rood/witte“ feest leuk gaat worden, kunnen wij alvast garanderen.

Inschrijven Reünie

Naam (verplicht)

e-mailadres (verplicht)

Ik kom naar:
ReünieKL-wedstrijd Fortuna - DVOEindfeest (Red/white party)

Fortuna 60 jaar in video

60 jaar Fortuna is ook het moment om oude herinneringen op te halen. En gelukkig kan dat tegenwoordig heel handig met hulp van YouTube. Onze eigen video-man Wim de Koning heeft afgelopen zomer al diverse video’s verzameld en op YouTube geplaatst. Hiernaast laten we ze allemaal nog een keer zien.

Jubileum Nieuws

Reünie Facebook Groep

Er is een Facebook Groep aangemaakt in het kader van de reünie op 16 december.

Fortuna 60 jubileum bier

Zoals iedereen weet viert Fortuna haar 60 jarige verjaardag. In dat kader heeft onze sponsor Alsem voor een “collectors item” gezorgd namelijk FORTUNA JUBILEUM BIER.

Alles over het jubileumfeest

Fortuna bestaat 60 jaar en dat gaan we in het weekend van 15 en 16 december uitgebreid vieren! Lees alles over dit feestweekend en schrijf je in voor het gala en de reünie.