Voor het 3e duel in de play-off-serie met PKC/SWK Groep is het weer nodig dat je vooraf kaarten besteld. We hebben 250 kaarten beschikbaar gesteld gekregen en daarbij geldt OP=OP. Verstrekken van kaarten zal geschieden op volgorde van inschrijving via het formulier op deze pagina. De kaarten zijn alleen beschikbaar voor (familie van) leden en sponsors van Fortuna/Delta Logistiek. Alle overigen kunnen rechtstreeks via de site van PKC bestellen.

Anders dan bij de 1e play-off hoeven de kaarten niet vooraf opgehaald te worden in de Fortuna-kantine. De kaarten dienen voor de wedstrijd opgehaald te worden in de PKC-kantine. Deze is daarvoor vanaf 19.15 uur geopend. De wedstrijd begint om 20.30 uur.

Steun Fortuna/Delta Logistiek weer op zo’n geweldige manier als we dit seizoen vaker hebben gezien bij uitwedstrijden. Het is de laatste kans op de finaleplaats in de Ziggo Dome. Mis het niet! Bestel je kaarten snel.

Bestellen van de kaarten kan tot uiterlijk dinsdag 3 april 09.00 uur.
Er zijn nog enkele kaarten over. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Schrijf je nog snel in.

LET OP: alleen (ouders van) leden van Fortuna kunnen via dit formulier kaarten bestellen.

Bestelformulier

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail adres (verplicht)

Uw bestelling (verplicht)