Komende twee weekenden staan voor Fortuna/Delta logistiek de Korfballeague wedstrijden tegen Dalto/BNApp.nl en AW/DTV  in de Fortunahal gepland. De laatste competitieronde (26 maart) reist Fortuna af naar Nijeveen voor de wedstrijd tegen DOS’46. Dat Fortuna naast de thuiswedstrijden ook bij uitwedstrijden voor veel spektakel zorgt blijkt wel uit de wedstrijd van zondag j.l. tegen Blauw-Wit. In het hol van de leeuw wist Fortuna daar de overwinning te pakken, waarmee het feest voor onze selectie en de meegereisde supporters compleet was.

De hoofdsponsor van Fortuna/Delta Logistiek stelt ook bij de laatste uitwedstrijd een bus voor supporters van Fortuna beschikbaar! De verzameltijd is 15.00 uur, zodat de supporters zowel de wedstrijd van het eerste als de wedstrijd van het tweede kunnen zien. Meld je nu aan, onder vermelding van de namen, om mee te gaan om Fortuna aan de overwinning te helpen. Bij terugkomst in Delft zullen selectiespelers en supporters aansluitend het einde van de reguliere competitie vieren.

Er zijn 50 plaatsen beschikbaar.

Bus naar :

Jouw e-mail (verplicht) :

Naam 1 :

Naam 2 :

Naam 3 :

Naam 4 :

Naam 5 :

(meer dan 5 namen? vul dan het formulier nog een keer in)