Donderdag beslissend duel voor Fortuna/Delta Logistiek B1

Gisteren in de wedstrijd tegen Die Haghe B1 heeft Fortuna/Delta Logistiek B1 verzuimd om een ticket voor de kwartfinales veilig te stellen. Doordat we veel te slap aan de wedstrijd begonnen stonden we na 15 minuten spelen al op een vrij kansloze 13-5 achterstand. Daarna kregen we iets meer controle en leken we bij 14-11 weer aan te haken maar een dramatisch schotpercentage in de 2e helft zorgden er voor dat Die Haghe toch weer naar 19-11 kon uitlopen en toen was de wedstrijd gespeeld.

We staan nog 1 punt voor op Achilles B1. En laat dat nu net de ploeg zijn die we a.s. donderdag ontmoeten in de Fortuna-hal. Bij winst van Achilles gaan de Hagenezen naar de kwartfinale. Winst of een gelijkspel van Fortuna B1 betekent dat wij naar de kwartfinales gaan. Kortom: alles of niets!!

We kunnen alle (positieve) support goed gebruiken. Kom dus donderdagavond naar de Fortuna-hal om Fortuna B1 naar de overwinning te schreeuwen!! De wedstrijd begint om 19.45 uur.