Op zondag 17 september vindt weer de jaarlijkse Rabobank Sponsorfietstocht plaats. Zoals je weet kunnen we met deze gezellige fietstocht geld verdienen voor de clubkas. Steun Fortuna en fiets ook (weer) mee!

Fietsen door de natuur
De Rabobank Sponsorfietstocht voert u langs de mooiste plekken in en rond Delft, Lansingerland, Midden-Delfland en Pijnacker-Nootdorp. En natuurlijk ook langs gezellige terrassen waar u even kunt rusten. U kunt zelf de lengte van de route kiezen. Voor 2017 worden weer nieuwe routes uitgezet door Toerclub Pijnacker. De routes zijn 30 km en 60 km lang. Natuurlijk is er ook dit jaar weer een speciale route voor wielrenners, deze is ca. 85 km lang.

Meefietsen = geld verdienen!
Voor iedereen die namens Fortuna meefietst, stort de Rabobank een bijdrage in onze clubkas. Van dat geld kunnen we weer een stukje bijdragen aan de Ton van Fortuna voor onze verbouwing. Vorig jaar leverde de Sponsorfietstocht het maximale bedrag op van €500. Bovendien is het elk jaar weer een gezellige en sportieve dag.

Wij hebben zondag 17 september weer zo’n 50 personen (jong en oud) nodig die 30 kilometer willen fietsen bij de Rabobank tourtocht! Iedere Fortuna deelnemer die meedoet, fiets €10,- bij elkaar welke door de Rabobank wordt gesponsord!! Een leuke manier dus om een mooi bedrag voor de club te verdienen. Personen die 60 kilometer afleggen (of de wielrenroute fietsen, fietsen zelfs €20,- bij elkaar!

Route en vertrektijden
De fietstocht start bij De Viergang, Pijnacker. Het programma voor zondag:

• 10:00 verzamelen bij Fortuna (30km fietsers)
  • 10:15/10:30 gezamenlijk vertrek naar De Viergang voor inschrijving.
  • Tussen 11:00 – 11:30 vertrek fietstocht
  • Deelnemers aan de langere wielrenroute (60 of 85km) kunnen eerder vertrekken bij De Viergang tussen 10:00 – 11:00 uur

Elke deelnemer ontvangt bij de start een stempelkaart en een routebeschrijving.

Fortuna is inmiddels al aangemeld voor deelname aan de fietstocht (startnummer 62). Je hoeft je individueel vooraf dus niet meer aan te melden.