Fortuna B3 houdt het hoofd koel.

Woensdagavond 19.00 uur speelde Fortuna B3 de uitgestelde wedstrijd tegen de Weidevogels B2. In een ijzig Bleiswijk werden we ontvangen door de Weidevogels. (Alleen qua temperatuur hoor). De Bleiswijkers konden nog op gelijke hoogte komen in de poule met de B3, dus beide teams waren scherp. Zo ook de scheids, die de wedstijd in goede banen leidde. De ploegen hielden elkaar in de eerste helft goed in evenwicht, maar Fortuna ging de rust in met 1punt voorsprong: 3-4. Langs de kant zat de sfeer er goed in, er werd wat gedold met de coaches Matthijs en Niels, die eerst vanaf de bank maar later toch maar langs de lijn coachten. Zo konden ze in ieder geval de ouders overstemmen die ook wilden coachen!  In de tweede helft werd er wat slordiger gespeeld en was er wat balverlies door slechte passes of slecht vangen, dat laatste gooien we maar op de koude vingers! Ook Weidevogels speelde wat slordiger en zo hield Fortuna de voorsprong vast. Met een aantal leuke aanvalsacties en mooie afstandsschoten stond er bij het eindsignaal 6-11 op het scorebord. De B3 heeft de klus geklaard. Dylan, Marlies en Mats bedankt voor het invallen, jullie contract ligt klaar! Ben, Charlotte, Kirsten, Thomas en Zoë goed gespeeld, de rust bewaard. Lisa wel allemaal goeie cijfers halen in je toetsweek hè, Megin goed van je  dat je ondanks je blessure waardoor je het hele veldseizoen al niet mee hebt kunnen doen steeds weer komt supporteren bij de wedstrijden. Patrick sterkte met je voet, je bent er vast snel weer bij.