Fortuna C2 draait lekker mee

In het najaarsveldseizoen kwam de C2 uit in de 2e klasse en konden de kids even aan elkaar wennen. De C2 bestaat uit Annemee, Lars, Mila, Noah, Olaf, Ruben (D1 van vorig jaar), Tara (C2), Myrthe (C3) en Mats (C4). De wedstrijden in de poule werden alle 6 gewonnen met leuk spel, dat geeft de burger moed voor het zaalseizoen. In het zaalseizoen komt de C2 uit in een hogere klasse en komt in een poule met bijna alleen tegenstanders uit C1-teams. Dat valt niet mee, ze staan vaak tegenover 2e-jaars en verder heeft ook het blessurespook toegeslagen: gebroken vinger (2x) en een gebroken voet. Daarvan ben je niet zomaar hersteld en zo staan er bij de C2 geregeld invallers binnen de lijnen. Er moet hard gewerkt worden in de wedstrijden, de doelpunten vallen moeizaam (waar heb ik dat meer gezien!?) Tegen Refleks C1 wordt het een 6-8 overwinning, KCR C1 wordt in de laatste minuut pas verschalkt: 7-8. Tegen VEO C1 komt er wat ruimte: 10-5. Dan tegen Valto C1, het team van de lange mannen, het eerste verlies: 7-11. Gelijk daarna een doordeweekse wedstrijd tegen Avanti C1, ondanks het massaal toegestroomde publiek een 15-12 nederlaag. Er waren wel wat lichtpuntjes; eindelijk eens meer dan 10 doelpunten en er werd gestreden tot het laatste fluitsignaal. PKC C2 en nogmaals Reflex werden verslagen met 11-8 en 11-7. Toen thuis tegen KCR, er stond een halve D1 in het veld het gevolg van ziekte, blessures en een verhuurde speler aan de C1. In de rust stond er een 2-6 achterstand op het scorebord, slik. In de tweede helft echter werden er geen kadootjes (in de vorm van strafworpen) meer weggegeven, werd er wel gescoord én werd er goed verdedigd. In een bloedstollende race werd er een gelijkspel uit het vuur gesleept:7-7. Tegen VEO een week later zat het publiek relaxter op de bank: 7-15. Met nog 3 wedstrijden te gaan staat de C2 op de 2e plaats in de poule. Kan de C2 deze plek vasthouden? Avanti staat 1 puntje achter en daar moet nog tegen gespeeld worden, verder staan Valto uit en PKC uit nog op het programma. Het wordt spannend maar het is mogelijk! Komen jullie aanmoedigen?