KorfbalFIT

Gevarieerd sporten voor iedereen!

Informatie

Het sportieve aanbod bij Fortuna/Delta Logistiek is vanaf het seizoen 2015/2016 uitgebreid met de introductie van KorfbalFit. Gedurende het hele seizoen is er op de woensdagavond van 20.30 – 21.30 uur onder leiding van twee gekwalificeerde en enthousiaste trainers een gevarieerde trainingsavond.

Het aanbod van KorfbalFit bestaat uit een “Fit” gedeelte dat bestaat uit onderdelen voor conditie, kracht, core-stability en warming-up. Het andere deel en tevens de basis van de trainingsavonden bestaat uit korfbaltraining en onderlinge wedstrijden.

KorfbalFit voor iedereen!

KorfbalFit is een leuke manier om kennis te maken met korfbal maar geeft ook de gelegenheid voor de gevorderde korfballer om het spelletje op een nieuwe manier weer op te pakken. Ouders, oud-spelers en andere geïnteresseerden kunnen zonder (competitie)verplichtingen meedoen met KorfbalFit en elke week een uur sporten bij Fortuna/Delta Logistiek, vol variatie en gezelligheid.

Wil je gevarieerd sporten met professionele aandacht voor lichamelijke fitheid, wil je (weer) korfballen en onderlinge wedstrijden spelen, meld je dan aan voor KorfbalFit bij Fortuna/Delta Logistiek.

Het Fortuna KorfbalFit lidmaatschap bestaat uit:

• Contributie van € 15,- per maand (geen inschrijfgeld)
  • Lidmaatschap van Fortuna/Delta Logistiek
  • Drie proeftrainingen, waaraan nog geen kosten of lidmaatschap verbonden zijn. Daarna zal worden overgegaan tot het KorfbalFit lidmaatschap.
  • Nieuwe KorfbalFit leden ontvangen een Fortuna clubcard (elektronische betaalpas)
  • Toegang tot de Korfbal League thuiswedstrijden op vertoon van de clubcard
  • De standaard contributievoorwaarden

Aanmelden? Stuur een e-mail naar secretaris@fortuna-korfbal.nl.

Kom ook gezellig sporten bij Fortuna/Delta Logistiek. Start met KorfbalFit!

TrainingElke woensdagavond van 20.30 - 21.30 uur
TrainersAuke Hobijn