NIEUWS VAN DE TEAMS

Laatste kans: Inschrijven kamp 2018

De inschrijving voor het Fortuna/Delta Logistiek-kamp is verlengd tot en met 22 april. We hebben het programma voor de oudere jeugd iets aangepast, waardoor op zaterdagavond terugkeren tot de mogelijkheden behoort. Maar er is (nog) niet voldoende animo om hiervoor een...

Lees meer

Bericht vanuit selectie: Wat een genot!

Wat een zaalseizoen hebben wij met de selectie achter de rug. Nu, een weekje na die apotheose in de Ziggo Dome, kijken we met trots terug op de afgelopen periode. We begonnen met een goed gevoel aan het seizoen. Iedereen weer fit, versterking erbij en een goede start...

Lees meer

Voorbeschouwing: Creating History

Had niemand verwacht dat Fortuna/Delta Logistiek in de Ziggo Dome zou staan zaterdag? Vast niet, bovendien komt deze prestatie ook niet helemaal uit de lucht vallen.

Lees meer

PKC overrompelt Fortuna/Delta Logistiek al voor rust

Waar de Delftse hoop op een stunt voorafgaand aan de wedstrijd groot was, daar moest Fortuna/Delta Logistiek al snel haar vizier gaan richten op de derde play-off. PKC/SWKGroep overrompelde de thuisploeg halverwege de eerste helft door van 6-6 door te stomen naar 7-15. De Papendrechtse formatie van Detlef Elewaut won uiteindelijk overtuigend met 16-28.

Lees meer

Voorbeschouwing: De negende man!

De uitspraak van de tuchtcommissie kan een flinke schaduw werpen over de wedstrijd van zaterdag, maar ik roep elke Fortunees op om – ongeacht de uitspraak – als een volwaardig negende man achter de ploeg te gaan staan.

Lees meer

Kaarten bestellen voor 2e play-off wedstrijd Fortuna 1

Na de geweldige overwinning gisteren bij PKC/SWK Groep speelt Fortuna/Delta Logistiek a.s. zaterdag om 20.00 uur de 2e play-off wedstrijd. Iedereen, dus ook alle eigen leden, dienen vooraf een toegangskaart te bestellen voor deze wedstrijd. Wees op tijd, want het loopt inmiddels storm.

Lees meer

Voorbeschouwing: SHOWTIME!

Als we het Fortuna/Delta Logistiek Korfbal Spektakel mogen meerekenen, dan staan we morgen voor de vierde keer dit seizoen tegenover PKC/SWKGroep.

Lees meer

Ben jij al klaar voor het buitenseizoen?

Mizuno is official shoe supplier van Fortuna/Delta Logistiek en het KNKV en heeft meer dan 110 jaar ervaring op het gebied van productontwikkeling. Met de Wave Gaia heeft Mizuno dit seizoen een nieuwe schoen in de collectie. Het is een laag model met kleine noppen...

Lees meer

Fabiënne van Erk van Sporting Delta naar Fortuna/Delta Logistiek A1

Veel nieuws rondom de junioren laatste weken. Na Jimmy Swikker (HKV/Ons Eibernest) en het aanstellen van Joost Preuninger als hoofdcoach, heeft nu ook Fabiënne van Erk besloten om zich aan te sluiten bij Fortuna/Delta Logistiek A1. De huidig jeugdinternational speelt momenteel in Dordrecht bij haar club Sporting Delta, waarmee ze met de B1 in de B-Hoofdklasse actief was, maar begin januari de overstap maakte naar de A1. “Ik was al een aantal jaar aan het nadenken over een overstap. Dit was het juiste moment.”

Lees meer

PKC schiet Fortuna met beide benen terug op aarde

Met een riante 18-27 overwinning heeft PKC/SWKGroep haar seizoen op passende wijze afgesloten. Fortuna/Delta Logistiek zal zich achter de oren krabben. De Delftenaren dachten op de goede weg te zijn na de overtuigende zege in Amsterdam. PKC, tevens de tegenstander in de play-offs, bracht de nummer vier van de competitie echter weer met beide benen terug op aarde.

Lees meer
OVERIG NIEUWS

Bekijk de training van het G-team

Elke woensdag van 18.30 - 19.30 uur traint het G-team van Fortuna/Delta Logistiek. Een enthousiaste ouder heeft een leuk filmpje gemaakt van de training.

Lees meer

Roos van Groen en Michelle in ’t Veen Europees Kampioen

Tussen al het Korfbal Leaguegeweld door en de twee finales van Fortuna/Delta Logistiek, zijn we eigenlijk een beetje de bijzondere prestatie van twee Fortunezen vergeten. Michelle in 't Veen en Roos van Groen werden namelijk in het paaswekend Europees Kampioen tot...

Lees meer

Where’s Wally?

Ken je de zoekplaatjes waarop je het poppetje Wally moet vinden? Wist je dat Fortuna zijn eigen Wally heeft?

Lees meer

Bijna lente……. ? Tijd voor de Fortuna Narcissenactie!!

Heb jij al narcissen besteld? Net als vorig jaar gaan we weer narcissen verkopen. Opbrengst is voor de verbouwing van de toiletten. Lees hier hoe je mee kan doen en bestel en betaal uiterlijk 23 maart! @ Kids, zorg dat je je geld en bestelformulier uiterlijk op 24 maart ingeleverd hebt bij je coach of contactouder van jouw team.

Lees meer

Wil je ook graag een betere looptechniek?

Kom dan langs bij één van onze loopclincs en laat je helpen door onze ProRuntrainers.
Tijdens de clinic ga je, na een korte theoretische sessie over de basis van de looptechniek, samen met de trainer werken aan de verbetering van je looptechniek.
Als extra hulpmiddel krijg je een Milestonepod zodat je ook thuis je verbeteringen kunt monitoren.

Lees meer
Share This