NIEUWS VAN DE TEAMS

Makaske: ‘Ik wil natuurlijk ook veel plezier hebben dit jaar’

De altijd goedlachse Nina Makaske speelt ook dit jaar weer in de A-selectie van Fortuna/Delta Logistiek. Vorig seizoen maakte ze de overstap uit de A1, nadat ze de volledige jeugdopleiding van de Delftse club doorliep, naar het tweede. Een grote stap vond de Delftse. ‘Dit jaar merk ik dat ik het spel meer begin te begrijpen.’

Lees meer

Voorbeschouwing: Fortuna/Delta Logistiek – AW.DTV

Dat een wedstrijd twee gezichten kan hebben, is vorig weekend maar weer gebleken. Na een sterke eerste helft tegen KZ/Hiltex leek er niets aan de hand voor Fortuna/Delta Logistiek. De tweede helft leek de ploeg echter in niets op de ploeg die in het eerste bedrijf zo...

Lees meer

Mirjam Maltha: ‘Stoppen? Nog nooit aan gedacht’

Sinds de oprichting van de Korfbal League speelt Fortuna/Delta Logistiek op het allerhoogste niveau. Twee spelers uit de huidige selectie waren er destijds ook al bij. Aanvoerder Marcel Segaar en routinier Mirjam Maltha. Maltha miste in die twaalf seizoenen Korfbal League pas één wedstrijd. ‘Dat was een apart moment.’

Lees meer

Folkerts: ‘Snel geacteerd door bond, complimenten’

Fortuna/Delta Logistiek verloor zaterdagmiddag van KZ/Hiltex, ondanks een goede eerste helft. Damiën Folkerts en Ard Korporaal waren het er unaniem over eens dat de thuisploeg in het tweede bedrijf moeizaam omging met de tactiek van tegenstander KZ/Hiltex. ‘In de tweede helft belandden we te veel in de 2-2 en daar waren we zaterdag gewoon niet goed genoeg voor.’

Lees meer

Teleurstellende tweede helft doet Fortuna de das om

Fortuna/Delta Logistiek heeft geen goed vervolg kunnen geven aan de sterke competitiestart een week eerder tegen KCC/SO natural. KZ/Hiltex kwam op bezoek, werd de eerste helft bij tijd en wijle weggespeeld, maar herstelde zich knap in het tweede bedrijf en won vervolgens met ruime cijfers van de Delftse thuisploeg (17-22). De roodwitte brigade mag achter haar oren krabbelen, want na een 14-10 ruststand, scoorde de formatie van Ard Korporaal en Damiën Folkerts in de tweede helft maar drie keer.

Lees meer

WIJZIGING: Fortuna speelt vandaag thuis tegen KZ

Door hevige regenval is het speelterrein van KZ/Hiltex niet bespeelbaar. De Ereklasse-wedstrijd KZ/Hiltex – Fortuna/Delta Logistiek kan daarom niet plaatsvinden. In overleg is besloten dat VANDAAG daarom Fortuna/Delta Logistiek – KZ/Hiltex wordt gespeeld.

Lees meer

Segaar: ‘Meer beleving op nieuwe veld’

Fortuna/Delta Logistiek won zaterdagmiddag haar eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen. In de thuiswedstrijd tegen KCC/SO natural werd op overtuigende wijze (25-11) afstand genomen van de Korfbal League-promovendus.

Lees meer
OVERIG NIEUWS

In memoriam Jan Blom

Geschrokken hebben wij kennis genomen van het overlijden van ons lid Jan Blom. We wisten dat zijn gezondheid hem de laatste tijd in de steek liet, maar zijn overlijden komt toch onverwacht.

Lees meer

Zaal afgesloten

Komende twee zaterdagen (14 en 21 oktober) kan de Fortuna hal niet gebruikt worden ivm het vervangen van de verlichting.  

Lees meer

Posbankloop

Fortunaloopgroepers houden van (hard)lopen. Er zijn al heel wat loopjes waar loopgroepactievelingen aan de start hebben gestaan.

Lees meer

Zet de vetverbranding aan

Wil jij graag wat kilo’s kwijtraken? Je kunt verschillende dingen doen, maar wij hebben in ieder geval een geweldige combinatie van die dingen voor je!

Lees meer

Straf jezelf niet te hard

Het is zo belangrijk dat je met plezier traint. Straf jezelf dus niet te hard en geniet van het hardlopen! We hebben wat tips (als dat nodig mocht zijn)

Lees meer

De geur van hardlopers

Aafke vertelt in haar column waarom de geur van de mensen in haar loopgroep een reden is om zich twee keer per week in hun midden te begeven.

Lees meer
Share This