NIEUWS VAN DE TEAMS

Fortuna/Delta Logistiek maakt DOS’46 aanvallend onmachtig

Fortuna/Delta Logistiek heeft zaterdagavond afgerekend met DOS’46. In Nijeveen maakte Fortuna/Delta Logistiek, net als tegen KZ/Hiltex en KCC/SO natural, in de tweede helft het verschil. Smet op de met 22-17 gewonnen wedstrijd, was het uitvallen van Thomas Reijgersberg, die vroeg in de eerste helft met een knieblessure het veld moest verlaten.

Lees meer

Voorbeschouwing: De strijd om de toekomst

Net als vorige week staat er vandaag weer een wedstrijd op het programma die alles kan betekenen voor het seizoen van Fortuna/Delta Logistiek. In tegenstelling tot de drie andere wedstrijden in december (KCC-thuis, DVO-thuis en Avanti-uit) waar Fortuna/Delta Logistiek aan haar stand verplicht is te winnen, is de strijd met DOS’46 er één die de ambities die in Delft heersen, extra kracht bij te zetten.

Lees meer

Segaar lost Schep af en ziet Fortuna moeizaam winnen

Fortuna/Delta Logistiek heeft zaterdagavond afgerekend met KCC/SO natural (22-15). De Delftse ploeg behield daarmee haar ongeslagen thuisstatus. Voor Marcel Segaar was het bijzondere avond. De aanvoerder wist dat hij nog één keer moest scoren om op gelijke hoogte te komen met clubtopscorer Barry Schep en logischerwijs nog één doelpunt nodig had om die eretitel niet te hoeven delen. Dat lukte de Fortunees al in de eerste helft, die daarmee de 8-7 liet noteren.

Lees meer

Voorbeschouwing: Strijdlust en ambities

December is weer begonnen en dat is traditioneel een maand vol gezelligheid en feestelijkheden, en belangrijke wedstrijden voor Fortuna/Delta Logistiek. Te beginnen met de wedstrijd van aanstaande zaterdag tegen KCC/SoNatural.

Lees meer

Voorbeschouwing: Is de verdediging de beste aanval?

Er zijn tijden geweest waarin Fortuna/Delta Logistiek op bezoek in Sassenheim structureel wist te winnen. Zelfs in het jaar waarin TOP/SolarCompleet haar eerste landskampioenschap behaalde, stapte de Delftse formatie zowel in de competitie als in de play-offs winnend van het veld.

Lees meer

Claire’s vlog Deel 1

Met Claire’s Vlog deel 1 krijg je een uniek kijkje in de Fortuna-keuken door de ogen van Claire van Oosten.

Lees meer

Voorbeschouwing: Een memorabele zondag?

De wedstrijd tegen LDODK/Rinsma Fashion kende voor Fortuna/Delta Logistiek twee gezichten. Eentje waaruit bleek dat de ploeg het play-off-kandidaten het erg lastig kan maken, maar tegelijkertijd ook eentje waarin werd bevestigd dat lange doelpuntloze periodes nog niet zijn uitgebannen.

Lees meer

PKC/SWKGroep wint voor negende maal FKS

Een jaarlijkse traditie beleefde zaterdagavond wederom haar hoogtepunt. Het twintigste Fortuna/Delta Logistiek Korfbal Spektakel werd gewonnen door PKC/SWKGroep. De Papendrechters versloegen Fortuna/Delta Logistiek eenvoudig met 19-29. De twee ploegen met de meeste...

Lees meer

Van der Linden: ‘We spelen het spelletje slimmer’

Bastiën van der Linden is kind van de club en is inmiddels aan zijn derde seizoen in de selectie bezig. De inwoner van Delfgauw weet dat er voor het zaalseizoen nog een heer afvalt van de selectie, maar hij heeft er vertrouwen in dat hij dat niet wordt, ondanks dat hem aan het einde van vorig seizoen werd verteld dat hij misschien wel de heer zou zijn die zou afvallen.

Lees meer
OVERIG NIEUWS

Trainen, wat is verstandig?

Het kan lonen om eens wat rustiger te trainen. Niet altijd het uiterste uit jezelf te halen maar de rem er dus op te houden. Ofwel ‘zacht hardlopen’.

Lees meer

Gang opgeknapt

Met het opknappen van de gang bij de kleedkamers is een grote stap gezet in het verbouwen van ons complex. Bekijk hier de foto’s.

Lees meer

Hoe houd je de 10 km vol?

Voor een korte afstand heb je al veel snelheid in me maar als het echt ver gaat, dan zak je helemaal door het ijs. Hoe pak je dat probleem nou aan?

Lees meer

Efficiënt lopen, hoe doe je dat?

Iedere loper wil graag efficiënt lopen. De manier hoe je je passen maakt speelt daarin een belangrijke rol. De Milestonepod kan je daarbij je helpen. We leggen het je uit.

Lees meer

5 hardloopemoties die je moet kenn

Het gaat niet zozeer om de afstanden die je loopt, de tijd die je daarover doet, maar des te meer om de emoties en gevoelens die je daar bij hebt.Die bepalen des te meer hoe jij naar het hardlopen kijkt.

Lees meer

Records

Op ons YouTube kanaal sneuvelt het ene na het andere record!

Lees meer

Een bijzondere dag

Heeft u dat ook weleens? Dat u wakker wordt en voelt dat het een bijzondere dag wordt? Dat had ik zondagochtend. Ik voelde aan alles dat er ‘iets’ ging gebeuren.

Lees meer

JAV en mandaten/volmacht

Het quorum is vastgesteld op 35. Lees verder over de mogelijkheden van een machtiging voor als je niet aanwezig kunt zijn.

Lees meer

JAV en jaarverslag

Het jaarverslag is per e-mail verzonden aan leden, donateurs, vrijwilligers en ouders van jeugdleden. Lees verder als je geen jaarverslag hebt ontvangen.

Lees meer

Kerstdiner verplaatst naar 16 februari 2018!

I.v.m. voetoperatie van de kok is het kerstdiner uitgesteld. De mensen die zich reeds hebben aangemeld, krijgen nog persoonlijk bericht. Voor de overigen geldt: zin in een kerstdiner in februari? Meld je dan snel aan!

Lees meer

Fortuna 60 jubileum bier

Zoals iedereen weet viert Fortuna haar 60 jarige verjaardag. In dat kader heeft onze sponsor Alsem voor een “collectors item” gezorgd namelijk FORTUNA JUBILEUM BIER.

Lees meer
Share This