NIEUWS VAN DE TEAMS

PKC schiet Fortuna met beide benen terug op aarde

Met een riante 18-27 overwinning heeft PKC/SWKGroep haar seizoen op passende wijze afgesloten. Fortuna/Delta Logistiek zal zich achter de oren krabben. De Delftenaren dachten op de goede weg te zijn na de overtuigende zege in Amsterdam. PKC, tevens de tegenstander in de play-offs, bracht de nummer vier van de competitie echter weer met beide benen terug op aarde.

Lees meer

Voorbeschouwing: Om des keizers baard?

Het is inmiddels vaste koek, één wedstrijd voor het einde is het reguliere seizoen voor Fortuna/Delta Logistiek gespeeld. Maar anders dan andere jaren is dat in dit geval wel omdat we al de play-offs hebben gehaald.

Lees meer

Swikker: ‘Ik wil het team helpen om beter te spelen’

Maandag maakte Fortuna/Delta Logistiek via haar eigen kanalen bekend dat HKV/Ons Eibernest-talent Jimmy Swikker vanaf volgend seizoen bij de Delftse junioren speelt. Onder leiding van de nieuwe trainer Joost Preuninger hoopt Swikker de Ziggo Dome te halen. ‘En hopelijk winnen natuurlijk’, de Hagenees stelt zich voor.

Lees meer

Talenten en routiniers kiezen voor Delftse toekomst

Vlak voor het bereiken van de play-offs van de Korfbal League kwam vanuit de selectie het goede nieuws dat alle basisspelers hadden aangegeven ook volgend seizoen bij Fortuna/Delta Logistiek te blijven. Dat betekent dat ook routiniers Mirjam Maltha en Marcel Segaar volgend seizoen weer acte de présence geven als het seizoen 2018-2019 aanvangt.

Lees meer

Fortuna/Delta Logistiek piekt en pakt play-off-plek

In een kolkende Blauw-Wit-hal heeft Fortuna/Delta Logistiek zich op zeer overtuigende wijze weten plaatsen voor de play-offs. Met een klinkende 17-28 overwinning werd Blauw-Wit – dat zich door het verlies op vrijdagavond van LDODK/Rinsma Modeplein al had geplaatst voor het slotstuk – overklast. Met een oppermachtige rebound en een vlijmscherpe verdediging kan de Delftse Korfbal Leaguevereniging zich gaan opmaken voor in ieder geval nog twee extra wedstrijden in de zaalcompetitie.

Lees meer

Voorbeschouwing: Dit moet een zondag zijn!

Vanavond speelt PKC/SWKGroep tegen LDODK/Rinsma Modeplein. En misschien is dat wel belangrijker dan het resultaat van zondag. Nou ja, vooral omdat: als LDODK vanavond wint, dan krijgt de wedstrijd van zondag een heel andere lading mee.

Lees meer

Voorbeschouwing: 50% kans

Thomas Reijgersberg geeft Fortuna/Delta Logistiek goede kansen als het gaat om het bereiken van de play-offs. Op Korfbal.nl maakte hij een inschatting van 60% tot 70%. Ik zeg liever 50%: of we halen het wel, of we halen het niet.

Lees meer

Fortuna/Delta Logistiek verslaat veerkrachtig DVO

Fortuna/Delta Logistiek boekte bij DVO/Accountor een belangrijke overwinning in de strijd om play-offs. Lange tijd domineerde de Delftse formatie, maar in de slotfase kwam DVO nog sterk terug tot 20-22. Dichterbij kwamen de Bennekommers niet. Daan Preuninger sloot de wedstrijd af met een buzzerbeater: 21-24, waardoor Fortuna/Delta Logistiek weer terugkeerde in de topvier.

Lees meer

Reijgersberg heerst bij winnend Fortuna

Na een 25-21 overwinning op DOS’46 heeft Fortuna/Delta Logistiek haar play-off-kansen vrijwel zeker weer in eigen hand. DOS’46 liep in Delft continu achter de feiten aan en stond alleen bij 3-4 en 4-5 op voorsprong. Door de Nijeveense nederlaag lijkt de strijd voor Ziggo Dome wel uit het zicht voor de formatie van Gerald Aukes.

Lees meer

Het thema voor het jeugdkamp is dit jaar…

Het Fortuna/Delta Logistiek jeugdkamp staat dit jaar in het teken van ‘De beste Zangers en Zangeressen van Fortuna/Delta Logistiek’. Van vrijdag 22 tot en met 24 juni gaan we dus een muzikaal kamp tegemoet.

Lees meer

Fortuna/Delta Logistiek wint overtuigend op bezoek bij KCC

Sporthal De Schenkel was zaterdag getuige van een spectaculaire wedstrijd tussen KCC/SO natural en Fortuna/Delta Logistiek. Onder leiding van Paul Kuyer ontspon zich een spannende beginfase tussen de nummer acht en vijf van de Korfbal League. Maar de bezoekers maakten in de slotfase van het eerste bedrijf al het verschil. Uiteindelijk won de uitploeg overtuigend met: 17-26.

Lees meer
OVERIG NIEUWS

14 april: 30+ feest!

Jij bent er toch ook bij op 14 april? Het belooft weer een mooi feestje te worden voor de 30+’ers!

Lees meer

Het thema voor het jeugdkamp is dit jaar…

Het Fortuna/Delta Logistiek jeugdkamp staat dit jaar in het teken van ‘De beste Zangers en Zangeressen van Fortuna/Delta Logistiek’. Van vrijdag 22 tot en met 24 juni gaan we dus een muzikaal kamp tegemoet.

Lees meer

24 maart oefenwedstrijden veld

De laatste weken van het zaalseizoen zijn aangebroken. Eind maart gaan we starten met de tweede helft van het veldseizoen. Ter voorbereiding zullen er op 24 maart oefenwedstrijden zijn voor de jeugd. Reserveer deze datum vast in de agenda. Mochten teams hier geen...

Lees meer
Share This