Over Fortuna

Korfbalvereniging Fortuna werd opgericht op 3 februari 1957 door Chris Bezuyen, Ria Boer, Jan Bonthuis, Ria Rongen, Arie Rongen en Ineke Rosier. Vanaf het begin van het bestaan stelde Fortuna hoge doelen. Fortuna moest bij de top van Nederland gaan horen. Maar elke nieuwe club moet onderaan beginnen, dus begon Fortuna aan de lange weg omhoog. De vereniging groeide zeer snel, veel gebruik makend van schoolkorfbal om nieuwe leden te krijgen. En zo groeide Fortuna uit tot een van de grootste clubs in Nederland.

De laatste jaren wijzigde de naam van de vereniging een aantal malen door naamsverbintenissen met verschillende sponsors. Op dit moment sponsort Delta/Logistiek ons, en daarom heten wij nu Fortuna/Delta Logistiek. Het eerste team van Fortuna/Delta Logistiek speelt momenteel in de Korfbal League, het hoogste niveau in Nederland. Ook het tweede team en alle eerste jeugdteams spelen op het hoogste niveau.

Accommodatie

Fortuna/Delta Logistiek heeft een prachtige accommodatie. Een fantastische eigen, vrij grote, kantine en sporthal. Een aantal jaar geleden is er een prachtig kunstgras aangelegd, die als aanvulling op de eigen hal het complex compleet maakt voor het bedrijven van topsport. Al jaren wordt er nagedacht over een mogelijke grote verbouwing van het complex. Voor het onderhoud en beheer van de accommodatie is een speciale commissie in het leven geroepen. De kantine van Fortuna/Delta Logistiek is gezellig en door de grootte ook geschikt voor (grotere) feesten. U kunt betalen met cash geld of pin.

Meer informatie over Fortuna/Delta Logistiek:

> Lees de complete geschiedenis van Fortuna

> Lees alles over het lidmaatschap van Fortuna

> Bekijk het overzicht van de commissies

> Kijk hoe je contact op kan nemen met ons en wat ons adres is