Evenementen commissie

Amusement voor jong en oud

Informatie

De Evenementen commissie (EC) organiseert alle feesten en kinderevenementen bij Fortuna/Delta Logistiek (behalve het FKS en het kamp).
Dit betekent elke keer een leuk thema bedenken en bij een feest de kantine in dit thema aankleden. Ook het opruimen na de evenementen is onze taak.
Voor feesten worden steeds beveiliging, garderobe- en bardienst en een DJ geregeld. We hebben altijd veel mensen nodig, dus zeg niet te snel nee als we je een keer vragen om te helpen, want jij wilt toch ook lekker kunnen feesten?
Voor de kinderevenementen worden veel van de taken door EC-leden zelf gedaan (bardienst, eten en drinken uitdelen, leiding geven aan de spelletjes). Steeds terugkerende evenementen zijn onder andere het sinterklaasfeest, het paasontbijt en onze absolute favoriet: het slaapfeest.

Samenstelling

NaamFunctie, takenTelefoonMail
Sander van der SchootVoorzitter Contact

Casper SteenwegPenningmeesterContact

Annabel BarendseLid EC
Demi LommersLid EC
Pim NolteLid EC
Quincy SteenwegLid EC
Milou MakaskeLid EC
Jenna van de BosLid EC
Sascha KouwenhovenLid EC
Jordi KouwenhovenLid EC
Ben Toorenburg30+ feest

Agenda evenementen commissie

Nieuws van de evenementen commissie

Twee evenementen om niet te missen

Nu het seizoen ten einde loopt komen er naast de laatste wedstrijden nog 2 geweldige evenementen aan die je niet wilt missen!

Fortuna’s Muziekquiz

Voor de tweede keer organiseren we bij Fortuna een Muziekquiz. Alle informatie en het aanmeldformulier vind je hier.

30+ Feest 14 april gaat niet door

Het 30+ feest van zaterdag 14 april a.s. gaat i.v.m. uiteenlopende omstandigheden niet door. Er wordt gekeken naar een nieuwe datum.