Jeugdcommissie

Onze jeugd is onze toekomst

De jeugd heeft de toekomst!

Fortuna/Delta Logistiek is een vereniging waar zowel aandacht is voor de wedstrijd- als de breedtesport. Onze doelstelling is om op alle niveaus korfbal aan te bieden, zodat alle jongeren de kans krijgen zich op sportief gebied te ontwikkelen. Daarnaast vinden we het belangrijk dat jonge sporters zich ook op sociaal gebied ontwikkelen. Daarom besteden we naast de korfbal-technische zaken ook veel aandacht aan andere activiteiten.

De huidige jeugdopleiding van Fortuna/Delta Logistiek is het resultaat van jarenlange ervaring. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de kennis die wij als topvereniging hebben opgedaan. Bij onze jeugdopleiding is er zowel aandacht voor ontwikkeling in teamverband als voor de individuele ontwikkeling van onze jeugdspelers.

De inspanningen van onze jeugdopleiding heeft ervoor gezorgd dat onze jeugdteams op het hoogste niveau spelen en zeer regelmatig aan de diverse NK’s deelnemen. Al met al heeft dit, ook recent nog, geleid tot veel landskampioenschappen van onze jeugdteams.

Samenstelling

NaamFunctie, takenTelefoonMail
Elsmarieke MensinkVoorzitterjeugd@fortuna-korfbal.nl
Sabine de GierSecretarisjeugd@fortuna-korfbal.nl
Karin van de BurgtCoördinator organisatorische zakenjeugd@fortuna-korfbal.nl
Bianca van DrieWedstrijdsecretariswedstrijdsecretariaat-jeugd@fortuna-korfbal.nl
Karin RoseboomCoördinator velddiensten & afschrijven
Cindy van EijkJeugd-tcjeugd-tc@fortuna-korfbal.nl
Linda BruggemanJeugd-tcjeugd-tc@fortuna-korfbal.nl
Peter BergJeugd-tcjeugd-tc@fortuna-korfbal.nl
Anouk van der SchootJeugd-tcjeugd-tc@fortuna-korfbal.nl
Nicole vd BergJeugd-tcjeugd-tc@fortuna-korfbal.nl
Arline PreuningerJeugd-tcjeugd-tc@fortuna-korfbal.nl
Anouk Brandthoofdtrainer welpenwelpen@fortuna-korfbal.nl
Annie van der Knaap- BoxmeerTrainer welpen
Susanne SchmidtCoördinator oefenwedstrijdenoefenwedstrijdenjeugd@fortuna-korfbal.nl
Er zijn momenteel geen toekomstige events.
Nieuws van de jeugdcommissie

Vriendjes- en vriendinnetjestraining op 9 oktober

Op woensdag 9 oktober wordt er een vriendjes- en vriendinnetjestraining georganiseerd voor kinderen tussen de vijf en zeven jaar. Kom jij ook? Neem jouw vriendjes en vriendinnetjes mee en beleef een heerlijke middag. Vriendjes- en vriendinnetjestraining 9 oktober...