Jeugdcommissie

Onze jeugd is onze toekomst

De jeugd heeft de toekomst!

Fortuna/Delta Logistiek is een vereniging waar zowel aandacht is voor de wedstrijd- als de breedtesport. Onze doelstelling is om op alle niveaus korfbal aan te bieden, zodat alle jongeren de kans krijgen zich op sportief gebied te ontwikkelen. Daarnaast vinden we het belangrijk dat jonge sporters zich ook op sociaal gebied ontwikkelen. Daarom besteden we naast de korfbal-technische zaken ook veel aandacht aan andere activiteiten.

De huidige jeugdopleiding van Fortuna/Delta Logistiek is het resultaat van jarenlange ervaring. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de kennis die wij als topvereniging hebben opgedaan. Bij onze jeugdopleiding is er zowel aandacht voor ontwikkeling in teamverband als voor de individuele ontwikkeling van onze jeugdspelers.

De inspanningen van onze jeugdopleiding heeft ervoor gezorgd dat onze jeugdteams op het hoogste niveau spelen en zeer regelmatig aan de diverse NK’s deelnemen. Al met al heeft dit, ook recent nog, geleid tot veel landskampioenschappen van onze jeugdteams.

Samenstelling

NaamFunctie, takenTelefoonMail
Elsmarieke MensinkVoorzitterjeugd@fortuna-korfbal.nl
Sabine de GierSecretarisjeugd@fortuna-korfbal.nl
Karin van de BurgtCoördinator organisatorische zakenjeugd@fortuna-korfbal.nl
Bianca van DrieWedstrijdsecretariswedstrijdsecretariaat-jeugd@fortuna-korfbal.nl
Karin RoseboomCoördinator velddiensten & afschrijven
Esther de Leeuw den Bouter Technische commissie jeugd. Contactpersoon C/Djeugd-bcdef@fortuna-korfbal.nl
Cindy van EijkTechnische commissie Jeugd. Bestuurslidjeugd-bcdef@fortuna-korfbal.nl
Linda BruggemanTechnische commissie Jeugd. Contactpersoon Bjeugd-bcdef@fortuna-korfbal.nl
Thomas ReijgersbergTechnische commissie jeugd. Contactpersoon C/Djeugd-bcdef@fortuna-korfbal.nl
Anouk van der SchootTechnische commissie Jeugd. Contactpersoon E/F/ welpen.jeugd-bcdef@fortuna-korfbal.nl
Nicole vd BergTechnische commissie Jeugd. Contactpersoon Bjeugd-bcdef@fortuna-korfbal.nl
Arline PreuningerTechnische commissie jeugd. Contactpersoon E/F/welpenjeugd-bcdef@Fortuna-korfbal.nl
Sanne van de Boshoofdtrainer welpenwelpen@fortuna-korfbal.nl
Annie van der Knaap- BoxmeerTrainer welpen
Inge StollmanCoördinator oefenwedstrijdenoefenwedstrijdenjeugd@fortuna-korfbal.nl
Er zijn momenteel geen toekomstige events.
Nieuws van de jeugdcommissie

21 mei Weidevogels Rottetoernooi: programma

Het altijd weer gezellige en met goed weer gezegende toernooi bij Weidevogels heeft vandaag het definitieve programma gepubliceerd: wedstrijdprogramma toernooi 2018 - definitieve versie Voor iedereen die wil komen kijken hieronder nog even de tijden. Veel plezier...

Trainingen veld

Vanaf deze week starten de trainingen op het veld weer.