Jeugdcommissie

Onze jeugd is onze toekomst

De jeugd heeft de toekomst!

Fortuna/Delta Logistiek is een vereniging waar zowel aandacht is voor de wedstrijd- als de breedtesport. Onze doelstelling is om op alle niveaus korfbal aan te bieden, zodat alle jongeren de kans krijgen zich op sportief gebied te ontwikkelen. Daarnaast vinden we het belangrijk dat jonge sporters zich ook op sociaal gebied ontwikkelen. Daarom besteden we naast de korfbal-technische zaken ook veel aandacht aan andere activiteiten.

De huidige jeugdopleiding van Fortuna/Delta Logistiek is het resultaat van jarenlange ervaring. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de kennis die wij als topvereniging hebben opgedaan. Bij onze jeugdopleiding is er zowel aandacht voor ontwikkeling in teamverband als voor de individuele ontwikkeling van onze jeugdspelers.

De inspanningen van onze jeugdopleiding heeft ervoor gezorgd dat onze jeugdteams op het hoogste niveau spelen en zeer regelmatig aan de diverse NK’s deelnemen. Al met al heeft dit, ook recent nog, geleid tot veel landskampioenschappen van onze jeugdteams.

Samenstelling

NaamFunctie, takenTelefoonMail
Elsmarieke MensinkVoorzitterjeugd@fortuna-korfbal.nl
Sabine de GierSecretarisjeugd@fortuna-korfbal.nl
Karin van de BurgtCoördinator organisatorische zakenjeugd@fortuna-korfbal.nl
Bianca van DrieWedstrijdsecretariswedstrijdsecretariaat-jeugd@fortuna-korfbal.nl
Karin RoseboomCoördinator velddiensten & afschrijven
Esther de Leeuw den Bouter & Nicole van den BergTechnische commissie jeugd. Contactpersoon B.jeugd-bcdef@fortuna-korfbal.nl
Eva van der ZonTechnische commissie Jeugd. Contactpersoon
C.
jeugd-bcdef@fortuna-korfbal.nl
Linda BruggemanTechnische commissie Jeugd. Contactpersoon Djeugd-bcdef@fortuna-korfbal.nl
Joyce BoesTechnische commissie jeugd. Contactpersoon Ejeugd-bcdef@fortuna-korfbal.nl
Anouk van der SchootTechnische commissie Jeugd. Contactpersoon F/ welpen.jeugd-bcdef@fortuna-korfbal.nl
Arline PreuningerTechnische commissie jeugd. Contactpersoon trainers
Sanne van de Boshoofdtrainer welpenwelpen@fortuna-korfbal.nl
Annie van der Knaap- BoxmeerTrainer welpen
Mandy van RosmalenCoördinator oefenwedstrijdenoefenwedstrijdenjeugd@fortuna-korfbal.nl
There are no upcoming events at this time.
Nieuws van de jeugdcommissie

Trainingstijden veld vanaf 21 augustus a.s.

Alle teams zijn ingedeeld en als alles goed verloopt kunnen we gaan trainen op prachtige nieuwe velden. Houd de website in de gaten; waarschijnlijk zal de eerste twee weken nog niet op het nieuwe kunstgras getraind kunnen worden. De trainers zullen overigens bepalen...