Fortuna Businessclub

Alle mogelijkheden om sponsor te worden

Sponsor mogelijkheden

Korfbalvereniging Fortuna uit Delft is in 1957 opgericht. In die ruim 50 jaar is de club uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende korfbalclubs van Nederland. Om zowel sportief als financieel aan de doelstellingen te kunnen blijven voldoen is de laatste jaren een steeds intensievere samenwerking met het bedrijfsleven ontstaan. Dit heeft in het verleden o.a. geleid tot een drietal naamverbintenissen met onze hoofdsponsoren Tempus, MHIR en My Collections. Op dit moment is de hoofdsponsor Delta Logistiek.

Daarnaast is er een Businessclub opgericht welke inmiddels ongeveer 30 leden telt. Tenslotte wordt Fortuna gesteund door ruim 40 bordsponsoren, kledingsponsoren en balsponsoren.

Fortuna sponsoren?

Wilt u met uw bedrijf ook onze vereniging steunen dan zijn daarvoor verschillende mogelijkheden:

1. Hoofdsponsorschap
  2. Subsponsorschap – Club kledingsponsor
  3. Business Club lidmaatschap
  4. Reclameborden
  5. Teamsponsor
  6. Wedstrijdbalsponsoring
  7. Maatwerk mogelijkheden (promotionele acties en specials)

Algemene voordelen

Ongeacht het pakket waarvoor u kiest, biedt sponsoring van Fortuna de volgende voordelen:

• Een prachtig, goed gelegen multi-sportcomplex.
  • Een zeer grote groep leden (600+) en ouders als eerste doelgroep.
  • Regelmatig op televisie, regionaal (TV-West) en landelijk (NOS).
  • Exposure op een goed bezochte website.
  • Wedstrijdverslagen en aandacht voor evenementen in landelijke (AD Sportwereld) en regionale kranten (Delft op Zondag).

Hoofdsponsorschap

Bij het hoofdsponsorschap hoort een naamverbintenis voor de gehele vereniging waardoor de naam ook in alle media (TV, Teletext, Internet en kranten) gebruikt moet worden. Daarnaast is er de reclame-uiting op de clubtenues van Fortuna 1 en 2 (senioren) en jeugd A1 en A2. Het betreft een notarieel geregelde overeenkomst voor 2 of 3 jaar.

Subsponsorschap – kledingsponsor

Dit betreft een kledingpakket voor de gehele vereniging (m.u.v. Senioren 1 en 2 en Jeugd A1 en A2) met reclame-uitingen op alle tenues. Tevens hoort hier een reclamebord bij zowel in de sporthal als op het veld en is de subsponsor automatisch premium Business Club lid.

Business Club lidmaatschap

Onze Business Club leden krijgen speciale aandacht. Zo mogen zij 1x per jaar gebruik maken van ons complex, mogen zij minimaal 1x per jaar deelnemen aan een speciaal georganiseerd evenement en wordt hun naam/logo op vele plaatsen vertoond: speciale borden in sporthal en kantine en een banner in de digitale nieuwsbrief en op de website.

De kosten van het Business Club lidmaatschap bedragen € 975,- per jaar + de eenmalige kosten voor de opmaak van het reclamebord.

Wilt u lid worden van onze Business Club stuur ons dan een e-mail voor een kennismakingsgesprek en een nadere uitleg van het lidmaatschap.

Reclameborden

Zowel in onze eigen sporthal als langs het kunstgrasveld zijn mogelijkheden om een reclamebord te laten plaatsen. Borden van minimaal 2,5 meter lengte en een hoogte van 60 of 80 cm zijn niet alleen een ideaal middel om uw naam in beeld te brengen bij de sporters, maar ook bij het (TV-)publiek.

Al vanaf € 300,- per jaar (+ de eenmalige kosten voor de opmaak van het reclamebord) zijn er mogelijkheden. Informeer naar de overige prijzen en mogelijkheden door ons een e-mail te sturen.

Teamsponsor

Dit betreft een pakket voor sponsoring van een senioren – of jeugdploeg (m.u.v. Fortuna 1 en 2 en junioren A1 en A2). Het team wordt voorzien van een Fortuna tenue (shirt, rok/broek en kousen) met reclame-uiting op het shirt. Aanvullende reclame op trainingspak of sporttas zijn ook mogelijk. De condities voor dit pakket zijn:

• Aanschaf tenues (eventueel met trainingspak en/of tas)
  • Jaar 1, sponsorkosten € 375,-
  • Jaar 2 en 3, sponsorkosten € 475,-

Stuur een e-mail voor meer informatie.

Wedstrijdbalsponsoring

Tegen een gunstige prijsstelling is het mogelijk uw naam te verbinden aan de wedstrijdbal bij een thuiswedstrijd van Fortuna 1. Informeer naar de prijzen en mogelijkheden door ons een e-mail te sturen.

Maatwerkmogelijkheden

In nauw overleg met de sponsorcommissie zijn er diverse maatwerkmogelijkheden. Te denken valt aan promotionele acties op de de website, tijdens speciale evenementen of andere reclame-uitingen welke niet eerder zijn genoemd. Heeft u leuke ideeën? Stuur ons een e-mail, wij staan overal voor open!

Alle prijzen zijn onder voorbehoud. Elk seizoen kunnen deze herzien worden.