Aankomende zomer komt TeamNL Korfbal met de This is Korfbaltour naar CKV DES en naar Fortuna/Delta Logistiek! Er is een vol programma gepland en graag willen wij jullie als vereniging uitnodigen voor dit evenement.

Op dinsdag 5 juni zal er een wedstrijd gespeeld worden in de Fortunahal. Een Delftse selectie zal het opnemen tegen TeamNL. Er zijn verschillende momenten voor de jeugd om kennis te maken met deze spelers van TeamNL, zo zal er na afloop tijd zijn om handtekeningen te verzamelen en foto’s te maken. De avond wordt afgesloten met een bandje onder het genot van een hapje en een drankje.

Wanneer: Dinsdag 5 juni 2018

Aanvang wedstrijd: 19.30 uur

Locatie: Fortunahal, Delft

Entree: Volwassenen (>18) 3,- euro (inclusief hapje + drankje na afloop)

Kinderen (<18) 2,- euro (inclusief handtekeningen kaart + limonade na afloop)

Op woensdag 6 juni zullen er clinics gegeven worden door TeamNL, deze vinden plaats op Sportpark Biesland in Delft. Wij nodigen jullie uit om de jeugd kennis te laten maken met de spelers van TeamNL en zich te ontwikkelen op korfbalgebied.

Wanneer: Woensdag 6 juni 2018

Tijd: 13.00-14.30 uur

Locatie: Sportpark Biesland, Delft

Doelgroep: D en C jeugd

Opgeven voor deze clinic kan via teamnldes@ckvdes.nl vóór 30 april 2018. Graag naam, leeftijd, huidig team en vereniging vermelden.