Tempo A1 – Fortuna/Delta Logistiek A1 : 27-30. En nu doorpakken!

A1 uit Tempo 1De verliespartij een week eerder tegen DVO gaf even een tikje, maar de uitwedstrijd tegen Tempo werd door de A1 van Fortuna/Delta Logistiek gewonnen met 27-30.
Het was een moeizame wedstrijd, zeker de eerste 15 minuten. In het begin ging er niet veel goed, de snelle 2-0 achterstand hielp daarbij niet echt mee. Nadat de A1 bij 6-6 weer aansloot en de eerste voorsprong nam had je even het idee dat ze afstand gingen nemen van Tempo, de nummer 7 van de ranglijst. Dat afstand nemen lukte eigenlijk de hele wedstrijd niet echt. Bij 7-10 was er in de 1e helft even een gaatje maar Tempo wist toch weer snel aan te sluiten en de rust kwam bij 10-10.
Na de rust heel kort hetzelfde beeld als de 1e helft. Tempo neemt het initiatief en komt 13-11 voor. Na de 13-13 blijft het aardig gelijk opgaan maar wel met de A1 constant aan de juiste kant van de score. Bij 17-21 en 18-22 is er dan eindelijk een gaatje van 4 doelpunten. De A1 laat Tempo toch weer aansluiten naar 21-22… Gelukkig valt de gelijkmaker niet en gaat het via enkele mooie aanvallen weer naar 21-25 en 22-27. Hierna speelt de A1 de wedstrijd goed uit en eindigt het bij 27-30.
Niet de beste wedstrijd van de A1 maar wel 30 goals. Teveel goals tegen, dat zal zeker volgende week beter moeten. Hard en goed trainen en doorpakken naar volgende week. Dan zal KCC de tegenstander zijn in Delft. A1 uit Tempo 3

Tekst: Erik Snaphaan
Foto’s: Saskia Dijkxhoorn