Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Brainstormsessie fondsenwerving verbouwing

14 december 2015 @ 20:00 - 22:00

Tijdens de jaarvergadering heeft het bestuur de verbouwplannen voor de kantine gepresenteerd. De plannen bestaan uit drie fasen. Voor de eerste fase zijn door de werkgroep Verbouwing de plannen in detail uitgewerkt en zijn de kosten in beeld gebracht. Hiermee zijn de technische voorbereidingen voor de verbouwing van de kleedkamers en de toiletten afgerond.

Fortuna/Delta Logistiek zal zich nu gaan richten op de financiële kant van de verbouwing. Omdat we  natuurlijk zo snel mogelijk willen gaan beginnen met de werkzaamheden, willen we  verenigingsbreed aan de slag gaan om de nodige financiën binnen te krijgen. Onderdeel hiervan is de werving van fondsen en daarvoor horen we graag van onze leden, donateurs, ouders en andere supporters welke ideeën zij op dit punt hebben.

Op maandag 14 december organiseren we in de kantine een brainstormsessie, waarbij we ideeën op een rijtje willen zetten. Als je Fortuna een warm hart toe draagt en ideeën hebt, nodigen we je van harte uit voor deze brainstormsessie. We zien je graag op maandag 14 december om 20.00 uur in de kantine. Ook als je niet aanwezig kunt zijn horen we natuurlijk graag welke ideeën je hebt.  Spreek in dat geval, liefst voor maandag, een van de bestuursleden aan of stuur een mailtje aan het bestuur.

Gegevens

Datum:
14 december 2015
Tijd:
20:00 - 22:00

Organisator

Bestuur

Locatie

Kantine Fortuna/Delta Logistiek