7 oktober: Fortuna meets DAS Pubquiz

7 oktober @ 20:30 - 23:00

Na de lange corona-onderbreking is het eindelijk weer mogelijk om een echte pubquiz bij Fortuna te organsiren. Maar het wordt niet zo maar een pubquiz. Het wordt een hele speciale editie. Dit wordt de Fortuna meets DAS Pubquiz! Vrijdag 7 oktober 2022 is het zo ver.

Met de komst van de tweede sporthal op ons terrein hebben we ook nieuwe ‘buren’ gekregen. En dus leek het ons leuk om dit eerste grote evenement sinds de opening van de tweede hal te organiseren voor zowel Fortuna-leden als DAS-leden.

De Fortunezen die vóór corona mee hebben gedaan met één van onze pubquizzen weten hoe leuk deze avonden zijn. Dit wil je dus niet missen. Dus formeer een ijzersterk of juist een oergezellig pubquizteam met vrienden, teamgenoten of de ouders van een jeugdteam en schrijf je in voor deze pubquiz.

‘Regels’ bij inschrijving

• De minimum leeftijd om mee te doen aan de pubquiz is 18 jaar
  • Bij inschrijving vragen we je alvast een originele naam voor je pubquiz team te verzinnen en in te vullen
  • Het aantal deelnemers per team is maximaal 6. Heb je je team nog niet compleet? Geen probleem. Je kan al wel vast je team aanmelden
  • De kosten voor deze avond zullen rond de 5 euro per persoon liggen. Dit zal deels afhankelijk zijn van het totaal aantal deelnemers en de kosten die we moeten maken om tafels en stoelen te huren.

INSCHRIJFFORMULIER PUBQUIZ 7 OKTOBER

(Het lijkt er op dat het formulier niet op alle browsers werkt en ook niet op mobiel. Mocht je een foutmelding krijgen dan kan je ook inschrijven via Google Forms).

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Pubquiz Team naam (verplicht)

Namens welke club doe je mee? (verplicht)