Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Fortuna’s Slaapfeest

20 oktober 2018 @ 19:00 - 21 oktober 2018 @ 08:30

Het veld seizoen is bijna ten einde, en de herfst vakantie staat weer bijna voor de deur. Dan kan er maar een conclusie zijn: Het is weer tijd voor het traditionele Slaapfeest bij Fortuna!

Dit jaar zal het Slaapfeest plaatsvinden in het eerste weekend van de herfstvakantie. Dus van zaterdag 20 op zondag 21 oktober gaan we overnachten op ons Fortuna complex aan de Schoemakerstraat. Jij komt toch ook? Inschrijven is vanaf nu mogelijk via het formulier op deze pagina. Wel even doen graag, dan weten wij hoeveel kinderen er komen.

We zijn met een zeer origineel programma bezig maar gaan nog niet alles verklappen. Maar dat we de Fortuna escape room terug laten komen in een nog sterkere vorm, dat staat vast. Ook het thema is bekend en dat is Halloween 2.0.

En er is nog iets anders dan andere jaren. Dit keer is ook de B-jeugd welkom! Die vallen, als het om evenementen gaat, altijd een beetje tussen wal en schip… En we (de Evenementen  Commisie) gaan een speciaal programma draaien voor onze “jong volwassenen 🙂 “.

De entree hebben we helaas iets moeten verhogen, maar ja zeg nou zelf, de oppas thuis komt ook niet meer voor 2,50 per uur :).

De entree is 10 euro PP. Hiervoor krijg je een overnachting , ontbijt , drinken en een midnight snack. Een soort van indoor camping.

Wat moet je meenemen?

Kom in warme sport kleding. (lees: NIET in je fortuna kleding ). Neem je slaap kleding mee in een tas.
Slaapzak , luchtbed, sanitaire benodigdheden, snoep, evt knuffel en goede humeur.

We verwachten eigenlijk alle jeugd van Fortuna !

Om 19.00 uur gaan de deuren van het complex / en dus de slaapzaal open. Eerder afgooien is helaas dit jaar niet mogelijk ivm organisatorische redenen.

De Fortuna Jeugd kan vanaf 08.30 uur opgehaald worden! Om 09.15 uur hopen wij dat alle kinderen zijn opgehaald en het complex hebben verlaten.

Wij hebben er super veel zin in 🙂

Groetjes,

De evenementen Commissie

 

Inschrijfformulier Slaapfeest 2018

Naam kind (verplicht)

Team kind (verplicht)

E-mail adres ouder (verplicht)

Gegevens

Begin:
20 oktober 2018 @ 19:00
Einde:
21 oktober 2018 @ 08:30
Evenement Categorie: