Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Grote klus- en opruimdag

2 april 2017 @ 10:00 - 14:00

Het wordt weer langer licht, de temperatuur gaat gestaag omhoog en het aangename zonnetje fleurt alles en iedereen weer op. Conclusie: het voorjaar is aangebroken! En ook bij Fortuna krijgen we dan de kriebels en zin om een grote schoonmaak te houden en diverse klusjes te gaan doen.

Zondag 2 april houden we een grote klus- en opruimdag. We hebben veel verschillende klussen, zowel voor binnen als buiten, die we dan graag willen doen. Wil je klussen, opruimen of schoonmaken? Voor iedereen is er zeker wel één klus om beet te pakken. De lijst met de (gewenste) klussen zullen in een update hier binnenkort worden geplaatst. Weet jij al een klus die je zou willen doen? Geef dit dan bij jouw aanmelding alvast even door.

We starten om 9:30 met een kop koffie of thee en gaan dan om 10:00 aan de slag. Gezien we de klus- en opruimdag voor iedereen leuk willen houden stoppen we met onze inspanningen om 14:00. Tussendoor pakken we nog even een moment voor de lunch. Broodjes, fruit, melk, e.d. worden uiteraard geregeld.

Natuurlijk houden wij ook rekening met het zondagprogramma en dan met name voor de voetballiefhebbers. Na de inspanningen kunnen we in de kantine aanschuiven voor de ‘Klassieker’ Ajax – Feyenoord (14:30). Al met al een goede reden om 2 april naar de kantine te komen.

Help jij ook mee op de klus- en opruimdag? Leden en ouders geef je op! We kunnen alle hulp goed gebruiken (een uurtje meehelpen ‘mag’ natuurlijk ook en is zeer welkom…).

Meld je aan via het nieuwsbericht op de site. Klik hier

Gegevens

Datum:
2 april 2017
Tijd:
10:00 - 14:00
Evenement Categorie: