Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Inloop bestuursvergadering

27 februari 2017 @ 20:00 - 22:00

Voor het bestuur van Fortuna/Delta Logistiek staat iedere maandagavond in het teken van de bestuursvergadering. We houden hierbij een cyclus aan waarbij iedere maand een vergadering in het teken staat van de dagelijkse gang van zaken en een vergadering in het teken staat van beleidsmatige zaken en de toekomst van Fortuna. Daarnaast is er maandelijks een vergadering waarbij een ieder kan langskomen om een onderwerp te bespreken of een idee voor te leggen. Tussen 20.00 en 22.00 uur hebben leden, donateurs, vrijwilligers, ouders van jeugdleden of andere geïnteresseerden  de mogelijkheid om langs te komen.  We gaan ervan uit dat de onderwerpen voor deze inloopavaond binnen 15 minuten worden afgerond. Als je denkt meer tijd nodig te hebben vragen we het aan te melden, zodat we kunnen kijken of dit in het schema van de inloopvergadering past, of dat we een aparte afspraak moeten maken.  Hiervoor worden de resterende maandagavonden gereserveerd.

In de loop van de avond zullen de gesprekken zich verplaatsen van de vergadertafel naar de bar. Ook hierbij hoopt het bestuur veel nieuwe ideeën op te doen en  vooral ook de betrokkenheid binnen de vereniging verder uit te bouwen.

Uiteraard blijft het altijd mogelijk om buiten deze inloopvergaderingen bestuursleden per e-mail of persoonlijk aan te spreken.

Gegevens

Datum:
27 februari 2017
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorieën:
,