• Dit event is voorbij.

Leo Geluk Jeugd Toernooi

1 september @ 11:00 - 2 september @ 11:00

Voor wie is dit toernooi?
Voor alle A en B-teams en voor de C1

Hoe laat begint het toernooi?
Het toernooi begint om 11.00 uur, maar we vragen iederen uiterlijk om 10.30 uur aanwezig te zijn.

Wat is het programma? In welke ronde speel ik?
Bekijk het wedstrijdprogramma in het Programmaboekje. Lees vooral ook het voorwoord waarin we vertellen waarom dit toernooi het “Leo Geluk Jeugd toernooi” heet.

Voor wie is de BBQ en voor wie is het feest?
Zowel de BBQ as het feest is bedoeld voor alle deelnemers, begeleiders, scheidsrechters en de vrijwilligers die hebben geholpen. Voor de BBQ graag nog wel even opgeven bij de coaches.

Mogen er introducées mee?
Nee, in principe niet. We willen graag weten wie er binnen zijn. Het is dus een besloten feest.

Is er een thema voor het feest?
Jazeker! Het Thema is fout feest / happy socks ( trek dus je leukste happy socks aan ). Ook vragen wij aan iedere ploeg “ een fout en een goed foute top 3” te maken van je favoriete nummers. Deze mag je inleveren bij de wedstrijd leiding. Dus drie echt slechte platen en drie vette van hits die je graag gemixt hoort op het eindfeest door onze DJ. De EC zal bepalen welk team de beste en mooiste socken hebben en welke ploeg de beste nummers hebben gekozen.

Hoe laat is het feest afgelopen?
Om 01.00 uur. Daarna gaan we “slapen” op de camping. Na 02.00 uur wil de organisatie géén speakers, boxen, trommels etc etc meer horen en is er in “principe” rust.

Wie slapen er op de camping?
De A- en B-ploegen. De C’tjes gaan naar huis en slapen lekker in hun eigen bed

Mogen we naar huis om te douchen?
Nee, in principe niet! Het is een “all in toernooi”; zie het als een mini kamp. Na het begin van de BBQ verlaat je het terrein niet meer. Kom je later terug dan kom je er gewoon niet meer in.

Wat zijn de kosten?
Iedere deelnemer betaalt 5 euro. Dit is een symbolisch bedrag te voldoen bij de coaches.

Wat krijg ik voor die 5 euro?
Een toernooi, een BBQ, een geweldige feestavond, een overnachting op de camping van Fortuna en in de ochtend een prima ontbijt. Alle overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Er komt een Leo geluk munt waarmee je kunt afrekenen voor je drankjes, snoep en de overheerlijke snacks. Deze is alleen geldig tijdens het toernooi. Mocht je muntjes over houden nemen wij ze aan het einde van het toernooi terug tegen contanten. De volgende dag (zondag na 12.00 uur) verliest de munt zijn waarde. Deze munten kunnen aanschaft / betaald worden met pin of met contant geld.

Het is een JEUGD toernooi, dus: alcohol willen we niet zien, ruiken of gedronken zien worden. Energie drankjes ook liever niet.

Normen en waarden: Ga met iemand om zoals jezelf ook behandeld wil worden. De toernooi leiding en begeleiders hebben altijd gelijk. Dat scheelt een hoop discussies en is vooral duidelijk.

Voor de B5 gaat er nog een wedstrijd ingepland worden. hou de site in de gaten B5 🙂

Heren en dames, geniet! Wij hopen op mooi weer en dat jullie maar een mooi toernooi mogen spelen met een leuke afsluiting (BBQ en feest).

Tot zaterdag 1 september

Groet,