Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Let’s play korfbal (Fortuna/Avanti) feest

3 maart @ 20:00 - 4 maart @ 02:00

Misschien is het alweer een beetje weg gezakt, maar wat was het een feest op 23 december 2017. De eerste derby op Korfbal League niveau tussen de blauwe van Avanti/Flexcom en de rood-witten, ons eigen Fortuna/Delta Logistiek. Aan deze eerste 015-derby werd vanuit Fortuna extra aandacht besteed met een geweldige kerstmannen-fietstocht met een pitstop op de Delftsestraatweg in Emerald. Vanaf het vertrek vanuit het Fortuna complex tot in de laatste uurtjes in Sporthal De Viergang was het één groot feest!!
Het niveau van de wedstrijd was dan niet league waardig, echter de sfeer rond dit evenement was van een kwaliteit waar een voetbal eredivisieclub nog jaloers op zou zijn!!

Op zaterdag 3 maart is de return van de 015-derby. De kans om dit spektakel nog eens over te doen. En daarom zijn wij trots dat we je nu vast kunnen vertellen dat de EC van Fortuna de EC van Fortuna niet zou zijn als er niet achter de schermen al gewerkt wordt aan een zinderend Derby feest na de wedstrijd tegen Avanti op 3 maart.
Een wedstrijd overigens waar, zoals het er nu naar uit ziet, nog voor beide ploegen wat op het spel staat. Voor Fortuna die dan hopelijk nog steeds in de race is voor de play-offs en voor Avanti in hun gevecht om lijfsbehoud in de hoogste korfbalklasse. Voor alle belangstellenden uit het 015 gebied is het in ieder geval dichtbij en dus verwachten we ook heel veel toeschouwers.

Dan terug naar het feest. Heel veel kunnen we er nog niet over zeggen, maar de creatieve mensen binnen de EC lopen sinds verleden week wel met een lach op hun gezicht. Bij de tv-serie “Wie is de Mol?” zou dit als verdacht opgemerkt kunnen worden…
Verder kunnen we melden dat de opbrengsten van dit feest in zijn geheel naar de verbouwing van onze accommodatie zullen gaan. Ook dat is een reden om deze avond nu alvast te blokken in uw agenda

De Evenementen Commisie gaat alle registers opentrekken om dit feest onvergetelijk te maken voor alle supporters en toeschouwers. Zorg dat je het niet mist. Dus: regel alvast de oppas voor de kinderen en zorg dat je agenda op zondagochtend leeg is, zodat u kunt bijkomen van iets unieks. De eerste 015-derby was uniek, de tweede wordt dat zeker ook. En wat zou het jammer zijn als het bij deze twee ontmoetingen blijft. Wat ons betreft mag dit een terugkerend evenement worden. Dus stiekem ook een beetje “hup Avanti”…

De entree voor het feest is zoals u gewend bent gratis, wel hanteren wij strenge regels aangaande drankgebruik van personen onder de 18 jaar.

Tot 3 maart !

Ps mocht u een bardienst willen draaien tijdens dit feest is dat altijd mogelijk 🙂 info Quincy / Sander.

Gegevens

Begin:
3 maart @ 20:00
Einde:
4 maart @ 02:00
Evenement Categorie: