Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Muziekquiz 2018

1 juni 2018 @ 20:00 - 23:30

De quizliefhebbers bij Fortuna/Delta Logistiek mogen zich weer gaan opmaken voor een nieuwe quizavond. Voor de tweede keer zal er een MUZIEKQUIZ georganiseerd worden. Iedereen die van muziek houdt of gewoon zin heeft in een enorm gezellige avond noteert vrijdag 1 juni in zijn agenda: Fortuna’s Muziekquiz 2018!

Wederom hebben we onze huis-DJ en aanvoerder van het eerste, Marcel Segaar, bereid gevonden mee te helpen. Als je er vorig jaar bij was weet je dat het een swingende avond wordt waarop we je het hemd gaan vragen over muziek, muziek en nog eens muziek. Dat wordt weer veel fragmenten herkennen in de breedste zin van het woord.

Stel snel een team samen

De ruimte in de kantine is beperkt en daarom kunnen we slechts 24 teams kwijt. Een team bestaat uit 4 tot 6 spelers. Dus formeer een groepje vrienden, ouders, commissieleden of teamgenoten en schrijf je snel in voordat we vol zitten!

Opbrengst voor het jeugdkamp

De opbrengst van de muziekquiz is deze keer bestemd voor het Jeugdkamp van Fortuna. Met voldoende geld kunnen we er ook dit jaar weer een onvergetelijk kamp van maken voor de jeugd. Het inschrijfgeld voor de muziekquiz bedraagt 5,- euro per persoon.

Schrijf je snel in!

De inschrijving is geopend. Gebruik het formulier op deze pagina om je met je team in te schrijven. Het is voor onze voorbereidingen van belang dat we vooraf weten hoeveel mensen er mee doen. Verzin ook alvast een originele teamnaam en vul die in op het formulier. Doe allemaal mee, het wordt weer geweldig!

Welk team bestaat uit de echte muziek kenners en wint de tweede Fortuna Muziekquiz??

Inschrijfformulier Muziekquiz

De inschrijving voor dit evenement is inmiddels gesloten.

Gegevens

Datum:
1 juni 2018
Tijd:
20:00 - 23:30
Evenement Categorie: