Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Muziekquiz

3 februari 2017 @ 21:00 - 23:55

Nadat er vier maal een pubquiz is georganiseerd bij Fortuna wordt het in het nieuwe jaar tijd voor een MUZIEKQUIZ! Samen met onze huis-DJ en aanvoerder van het eerste, Marcel Segaar, gaan we jullie het hemd van het lijf vragen over muziek, muziek en nog eens muziek. Dus dat wordt veel fragmenten herkennen in de breedste zin van het woord. En doordat het allemaal om muziek gaat, wordt het sowieso een swingende avond! Ook nu komt de inleg voor de quiz weer volledig ten goede van de Ton voor Fortuna actie. Schrijf je dus snel in.

Andere quiz, andere opzet

Omdat een muziekquiz niet hetzelfde is als een pubquiz zal de opzet van de avond ook iets anders zijn. Zo zullen we alleen maar sta-tafels neerzetten en spelen we niet op zaterdag- maar op vrijdag avond de quiz. Ook de spelopzet zal iets anders zijn, maard at merken jullie op de avond zelf wel. Wat wel blijft is de teamsamenstelling: een team bestaat uit 4 tot 6 spelers. Dus formeer een groepje vrienden, ouders, commissieleden of teamgenoten en schrijf je in!

Themaronde: Boybands / Girlbands

Ook nu geven we alvast 1 onderwerp van een ronde kado; in de muziekquiz zal 1 ronde in het teken staan van Boybands en Girlbands. Hier kan je je dus op voorbereiden en flink op scoren. Herkennen jullie het nummer dat gespeeld wordt?

Een ton voor Fortuna

De muziekquiz maakt zoals gezegd¬†onderdeel uit van de campagne ‘Een ton voor Fortuna’. Dit betekent dat de opbrengst van de muziekquiz volledig ten goede zal komen van deze actie en dus voor de verbouwing van ons complex is bestemd. Daarom rekenen we ook deze keer 5,- euro inschrijfgeld per persoon.

Schrijf je snel in!

De inschrijving is geopend. Gebruik het formulier op deze pagina om je met je team in te schrijven. Het is voor onze voorbereidingen van belang dat we vooraf weten hoeveel mensen er mee doen. Verzin ook alvast een originele teamnaam en vul die in op het formulier. Doe allemaal mee, het wordt echt heel leuk!

Welk team bestaat uit de echte muziek kenners en wint de eerste Fortuna Muziekquiz??

Inschrijfformulier Muziekquiz

De inschrijving is inmiddels gesloten. Met 26 teams zitten we bommetje vol!

Gegevens

Datum:
3 februari 2017
Tijd:
21:00 - 23:55
Evenement Categorie:

Locatie

Fortuna kantine