Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Nieuwjaarsbijeenkomst en aftrap fondsenwerving verbouwing

2 januari 2016 @ 16:00 - 17:30

Een toast op het nieuwe jaar op zaterdag 2 januari 16.00 uur.

Het bestuur van Fortuna/Delta Logistiek wil graag het glas heffen op het nieuwe jaar en organiseert daarom op zaterdag 2 januari om 16.00 uur een nieuwjaarsbijeenkomst.  We willen het kalenderjaar 2015 afsluiten en vooral ook kijken naar het komend jaar. Een periode waar weer veel te gebeuren staat en waarbij we graag met ieder die Fortuna een warm hart toedraagt op informele wijze van gedachten willen wisselen over het komende jaar.

Een jaar dat onder andere in het teken staat van de verbouwing en het werven van fondsen hiervoor. Voor dit laatste punt is een projectplan opgesteld waarvoor op deze bijeenkomst de aftrap plaatsvindt. We willen hierbij kort en informeel  stilstaan bij de  plannen  voor fondswerving  voor de verbouwing. Uiteraard  is er ook alle ruimte om tekeningen van de plannen in te zien om zo een beeld te krijgen hoe ons complex de komende tijd wordt aangepast.

Graag nodigen we alle leden, donateurs, sponsoren, vrijwilligers, ouders en andere belangstellenden van harte uit voor de nieuwjaarsbijeenkomst van Fortuna/Delta Logistiek.

Gegevens

Datum:
2 januari 2016
Tijd:
16:00 - 17:30