Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Online Pubquiz

23 mei 2020 @ 20:00 - 22:00

Een pubquiz in onze kantine is helaas voorlopig niet mogelijk. Maar online wel! Op zaterdag 23 mei organiseren wij daarom de eerste ONLINE PUBQUIZ bij Fortuna.

Hoe gaat dit in zijn werk?
Op zaterdag 23 mei om 20.00 uur zullen wij een online pubquiz presenteren via het Video conferentie programma Zoom. Alle deelnemers doen mee in deze online meeting en kunnen elkaar zien. In deze meeting zullen alle vragen op het scherm getoond worden. Na elke ronde vullen jullie de antwoorden in via een digitaal formulier. Een uitgebreidere uitleg van dit alles ontvang je na je inschrijving.

Teams
Ook deze online pubquiz speel je in teamverband, maar dan uiteraard wel op gepaste afstand. Hoe dat precies werkt leggen we je ook uit na je inschrijving.

Doen jullie mee?
Het fijne van een online pubquiz is dat we niet beperkt worden door de ruimte van onze kantine. Er is dus ruimte voor heel veel teams!

Wil je mee doen, dan kan je je inschrijven via  het formulier op deze pagina. Er hoeft maar 1 formulier per team ingevuld te worden. Dus stel snel je team samen en schrijf je in.

Kosten
We organiseren deze pubquiz om onze vereniging te steunen in deze moeilijke tijd. De kosten voor deelname aan de online pubquiz zijn daarom 5 euro per persoon. We zullen dit proberen via een Tikkie of betaalverzoek te regelen.

Deze online pubquiz wordt georganiseerd in samenwerking met:

Inschrijformulier Online Pubquiz 23 mei

De inschrijftermijn voor dit evenement is voorbij.

Gegevens

Datum:
23 mei 2020
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie: