• Dit event is voorbij.

Opening Club Delta met “ De tijdmachine “ (Fortuna Feest)

16 maart @ 22:00 - 17 maart @ 02:00

Op zaterdag 16 maart gaat het gebeuren. Wat wij eigenlijk al van plan waren na de wedstrijd Fortuna-TOP, gaat zaterdagavond na de wedstrijd tussen Fortuna/Delta Logistiek en KCC / SO Natural alsnog plaatsvinden: De opening van Club Delta !

Vanaf december is er hard gesleuteld aan de lichtshow en het geluid van onze discotheek. Tijdens het kindercarnaval hebben we proefgedraaid en wij van de EC zijn erg blij met het resultaat. Ook de kinderen waren enthousiast!!

De opening zal verricht worden door ….. Nou, dat houden we nog even geheim.

De Fortuna DJ’s Marcel, Ed en Jochem (bekend van het FKS) gaan daarna “vol gas” geven.

Dus schrijf in je agenda 16 maart feest bij Fortuna (van 22.00 uur tot 2.00 uur).

Er wordt geen alcohol geschonken aan personen die nog geen 18 jaar oud zijn.

Let op! Het is de LAATSTE keer dat we werken met de bekende rode en groene muntjes; na dit feest is er een mogelijkheid om je rode en groene muntjes in te leveren tegen contanten. Daarna nemen we afscheid van onze Fortuna munt na jaren trouwe dienst.

gr.

De EC.