Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Pubquiz

26 november 2016 @ 20:00 - 23:30

Voor de 4e keer zal er bij Fortuna een Pubquiz worden georganiseerd! Bij de laatste editie in januari van dit jaar waren er maar liefst 24 teams. Wij zien benieuwd hoe druk het dit keer wordt. De belangrijkste reden om te komen is uiteraard de gezelligheid, maar ook nu komt de inleg voor de quiz weer volledig ten goede van de Ton voor Fortuna campagne. Schrijf je dus snel in.

Nooit eerder meegedaan?

Dan even een korte uitleg: Een pubquiz bestaat uit een serie vragen welke in teamverband worden beantwoord. De vragen varieren van algemene vragen tot sportvragen en van beeldvragen tot muziekfragmenten. Jullie kennis zal op een heel breed terrein getest worden. Maar of je het antwoord nu wel of niet weet, de lol en gezelligheid staat voorop. Aan het einde van de avond is er uiteraard een winnend team.

Themaronde: Delft

Na Elvis Presley en James Bond zal er ook deze keer zal weer 1 ronde zijn waar jullie je op kunnen voorbereiden doordat wij het onderwerp vast verklappen. Dit keer is het thema: Delft. Voor velen van jullie je woonplaats en misschien zelfs je geboorteplaats. Duik in de geschiedenis en de actualiteit van de prinsenstad en zorg dat je met je team in deze ronde de volle 10 punten pakt.

Een ton voor Fortuna

De pubquiz maakt zoals gezegd wederom onderdeel uit van de campagne ‘Een ton voor Fortuna’. Dit betekent dat de opbrengst van de pubquiz volledig ten goede zal komen van deze actie en dus voor de verbouwing van ons complex is bestemd. Daarom rekenen we ook deze keer 5,- euro inschrijfgeld per persoon.

Schrijf je snel in!

De inschrijving is geopend. Gebruik het formulier op deze pagina om je met je team in te schrijven. Het is voor onze voorbereidingen van belang dat we vooraf weten hoeveel mensen er mee doen. Verzin ook alvast een originele teamnaam en vul die in op het formulier. Doe allemaal mee, het wordt echt heel leuk!

Welk team weet het meeste en verslaat eindelijk het ijzersterke ‘Fortupedia’, de winnaars van zowel de 2e als de 3e editie.

12400510_983631671683949_2211462648892332152_n

Inschrijfformulier Pubquiz

Helaas, de inschrijving is inmiddels gesloten.

Gegevens

Datum:
26 november 2016
Tijd:
20:00 - 23:30
Evenement Categorie:

Locatie

Fortuna kantine