Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Pubquiz

2 februari @ 20:00 - 23:30

De laatste ‘normale’ pubquiz bij Fortuna dateert alweer van ruim een jaar geleden. Daar tussendoor was er nog wel de geweldige muziekquiz en de Frisss Kwisss voor de jeugd. Hoog tijd dus voor alweer de 5e editie van Fortuna’s Pubquiz!!

Gezien de ruimte in de kantine zijn we genoodzaakt het maximum aantal inschrijvingen te zetten op 26 teams. Daarbij geldt: wie het eerst komt… UPDATE: we zitten vol! Inschrijven is niet meer mogelijk.

Nooit eerder meegedaan?

Dan even een korte uitleg: Een pubquiz bestaat uit een serie vragen welke in teamverband (max 6 spelers per team) worden beantwoord. De vragen varieren van algemene vragen tot sportvragen en van beeldvragen tot muziekfragmenten. Jullie kennis zal op een heel breed terrein getest worden. Maar of je het antwoord nu wel of niet weet, de lol en gezelligheid staat voorop. Aan het einde van de avond is er uiteraard een winnend team.

Themaronde: Kuifje

Na Elvis Presley, James Bond en Delft zal er ook deze keer weer 1 ronde zijn waar jullie je op kunnen voorbereiden doordat wij het onderwerp vast verklappen. Dit keer is het thema: Kuifje. Het beroemde stripfiguur van Hergé. Probeer zoveel mogelijk te weten te komen over Kuifje en zorg dat je met je team in deze ronde de volle 10 punten pakt.

Een ton voor Fortuna

De pubquiz maakt zoals gezegd wederom onderdeel uit van de campagne ‘Een ton voor Fortuna’. Dit betekent dat de opbrengst van de pubquiz volledig ten goede zal komen van deze actie en dus voor de verbouwing van ons complex is bestemd. Daarom rekenen we ook deze keer 5,- euro inschrijfgeld per persoon.

Schrijf je snel in!

De inschrijving is geopend. Gebruik het formulier op deze pagina om je met je team in te schrijven. Verzin ook alvast een originele teamnaam en vul die in op het formulier. Doe allemaal mee, het wordt weer een topavond!

Inschrijfformulier Pubquiz

Inschrijven is niet meer mogelijk. Het maximum aantal teams is bereikt. Hou de website in de gaten voor de aankondiging van de volgende pubquiz. Of organiseer een pubquiz bij je bedrijf via Pubquizshop.nl (Perry): info@pubquizshop.nl

Gegevens

Datum:
2 februari
Tijd:
20:00 - 23:30
Evenement Categorie: