informatie

Voor Fortuna/Delta Logistiek zijn goede perscontacten en een professionele werkrelatie met de media van zeer grote waarde, waarbij wij ons altijd zullen inspannen voor een prettige samenwerking. Het eerste aanspreekpunt is Tim van Peppen, verantwoordelijk voor alle perscontacten met betrekking tot de Fortuna-selectie, evenals overige mediacontacten van de vereniging. Wij staan te allen tijde open voor tips en suggesties betreffende de persfaciliteiten en samenwerking.

Nieuwsbrief en persberichten
Fortuna/Delta Logistiek verstuurt regelmatig persberichten en persmailings met interessante en relevante informatie betreffende Fortuna/Delta Logistiek in de Korfbal League en overige zaken die spelen binnen de vereniging. Wanneer u deze nieuwsbrieven en persberichten wilt ontvangen, kunt u zich via bijgaand contactformulier aanmelden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via onderstaande contactgegevens of door middel van het contactformulier.

Persvoorlichter: Tim van Peppen
Telefoon: 06 29 19 72 31

perscontact

 

Gevonden Fortuna shirt

Sinds een aantal weken ligt in het "hok" van de kledinglijncommissie een Fortuna wedstrijdshirt maat M en een zwart ondershirt met korte mouwen maat L merk Admiral. Ben jij deze shirts kwijt mail dan even naar kledinglijn@fortuna-korfbal.nl

Lees meer

Kleding vervangen

Heb je volgend seizoen een andere maat Fortuna kleding nodig? Lees hier het bericht van de kledinglijncommissie

Lees meer

Korfbalvereniging Fortuna/Delta Logistiek

Share This