Sportief, respect en maatschappelijk betrokken
Informatie

Fortuna/Delta Logistiek behoort tot de 10 grootste korfbalverenigingen van Nederland en is een vereniging, waar:

• het voor jong en oud goed toeven is;
  • top-, wedstrijd- en breedtesport hand in hand gaan;
  • sportiviteit en respect in en rond de velden vanzelfsprekend is;
  • maatschappelijke betrokkenheid zichtbaar inhoud wordt gegeven.

Het huidige bestuur kent verschillende domeinen. Onder elk domein vallen verschillende commissies. Een overzicht vind je hier.

Hoe deze domeinen binnen het organogram van Fortuna/Delta Logistiek vallen, vind je hier.

samenstelling
NaamFunctieMail en/of telefoon
Ed HomVoorzitter, Externe zakenvoorzitter@fortuna-korfbal.nl
Jolanda VrolijkSecretarissecretaris@fortuna-korfbal.nl
Phons RövekampPenningmeesterpenningmeester@fortuna-korfbal.nl
Johan MensinkInterne zaken
Peter BergKorfbal zaken & Commercie
Lieke van der GrintenRecreatie
Marloes PreuningerLeden & Vrijwilligers
Tim van PeppenPR & Communicatie
Roy WillemseComplexbeheer
Erwin KluverEvenementen
Thomas van DuijnDigitalisering & Professionalisering
Bestuursagenda
Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.
Nieuws van het bestuur

Van het bestuur: Einde van een bijzonder jaar

Aan het einde van vorig jaar schreven we een kerstgroet, waarbij we hoopten op een gezond, mooi en sportief 2020. Niemand had toen rekening gehouden met het scenario dat zich enkele maanden later voordeed. Sterker nog, we begonnen het jaar mooi, met de winst in de...

Terugblik op JAV van 2 november 2020

Op zondag 2 november 2020 heeft de Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (JAV) plaatsgevonden. Gezien de huidige COVID-19 situatie dit jaar voor het eerst een online ledenvergadering via Google Meet. Vanuit de overheid is een tijdelijke noodwet geïnitieerd die een online ledenvergadering ook mogelijk en rechtsgeldig maakt.

Vooraankondiging JAV op zondag 1 november 14.00 uur

Als bestuur spreken wij de hoop uit dat dit bericht u en uw naasten in gezondheid bereikt. We verkeren in een vreemde periode. Het bestuur probeert zoveel als mogelijk de continuïteit van onze vereniging te borgen.