Sportief, respect en maatschappelijk betrokken
Informatie

Fortuna/Delta Logistiek behoort tot de 10 grootste korfbalverenigingen van Nederland en is een vereniging, waar:

• het voor jong en oud goed toeven is;
  • top-, wedstrijd- en breedtesport hand in hand gaan;
  • sportiviteit en respect in en rond de velden vanzelfsprekend is;
  • maatschappelijke betrokkenheid zichtbaar inhoud wordt gegeven.

Het huidige bestuur kent verschillende domeinen. Onder elk domein vallen verschillende commissies. Een overzicht vind je hier.

Hoe deze domeinen binnen het organogram van Fortuna/Delta Logistiek vallen, vind je hier.

samenstelling
NaamFunctieMail en/of telefoon
Ed HomVoorzitter, Externe zakenvoorzitter@fortuna-korfbal.nl
Jolanda VrolijkSecretarissecretaris@fortuna-korfbal.nl
Phons RövekampPenningmeesterpenningmeester@fortuna-korfbal.nl
Johan MensinkInterne zaken
Peter BergCommercie
Lieke van der GrintenRecreatie
Marloes PreuningerLeden & Vrijwilligers
Tim van PeppenPR & Communicatie
Roy WillemseComplexbeheer
Erwin KluverEvenementen
Thomas van DuijnDigitalisering & Professionalisering
Marcel SegaarKorfbalzaken
Bestuursagenda
Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.
Nieuws van het bestuur

JAV op maandag 11 oktober om 20.00 uur

Aanstaande maandag 11 oktober 2021 om 20 uur is de Jaarlijkse Algemene Vergadering (JAV) van Fortuna/Delta Logistiek. Deze zal plaatsvinden in de Fortuna-kantine. Gezien het onder een evenement op binnenlocatie valt, zijn we verplicht om bezoekers te vragen om de CoronaCheck QR-code en legitimatie.

Nieuwe coronaregels, in kantine enkel afhalen

Op zaterdag 25 september wijzigen de landelijke coronaregels. Ook voor sportclubs zijn er extra regels. Gelukkig gelden ze voor ons in beperkte mate, maar ze zijn er wel.

Extra toelichting vrijwilligersuren en vacatures

Beste leden, Korfbalvereniging Fortuna is een vrijwilligersvereniging, zoals bijna alle sportverenigingen. Dit betekent dat alles wat er in en rond de vereniging gebeurt, wordt uitgevoerd door vrijwilligers. Denk aan de trainers en coaches van teams, teamindelingen...