Senioren- en juniorencommissie

Aandacht voor breedtesport

Aandacht voor breedtesport!

De Senioren- en juniorencommissie (SJC) is verantwoordelijk voor de breedtesport seniorenteams vanaf Fortuna 4 en de junioren vanaf Fortuna A3. De leden van de commissie zorgen er elke week voor dat alle breedtesport-teams compleet aan de wedstrijd kunnen beginnen. Ook zorgen zij voor de administratieve verwerking van de wedstrijden.

De breedtesportcoördinatoren zijn verantwoordelijk voor de teamsamenstelling in samenspraak met de TC. Ook zijn zij verantwoordelijk voor de oefenwedstrijden voor de breedtesportteams.

Samenstelling

NaamFunctie, takenTelefoonMail
Renate Kroesensjc@fortuna-korfbal.nl
Janine Jansensjc@fortuna-korfbal.nl
Matthijs Reijgersbergsjc@fortuna-korfbal.nl

Agenda SJC

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.

Nieuws van de SJC

teamindeling Fortuna 5 tot en met 9

Na de teamindeling van 1 t/m 4 volgt nu ook de indeling van Fortuna 5 t/m 9. Jawel, een extra team erbij, door de vorming van de B-selectie (3 en 4). De teamindelingen zijn niet veel gewijzigd ten opzichte van afgelopen seizoen; het teamnummer is alleen een nummer...

Vrijdag 3-1: Geen training vanaf 19.30u

In verband met het Moonlight Schutterstoernooi is er vrijdag 3 januari vanaf 19.30u geen training. De betrokken teams zijn op de hoogte gesteld. Het schutterstoernooi start vrijdag 3 januari om 20.00u en wordt afgesloten met een Nieuwjaarsborrel! Tot morgen!