Kantinecommissie

Goed gastheerschap

Goed gastheerschap!

De voornaamste zorg van de kantinecommissie is dat de kantine en de bar van Fortuna beschikbaar zijn tijdens de korfbalactiviteiten op ons complex.

De kantine en het eten en drinken dat je daar rondom je wedstrijden kunt kopen, zijn belangrijk voor het prettig kunnen beoefenen van je sport, maar ook om daar als ouder, begeleider of supporter met elkaar tijdens en rondom de wedstrijden en trainingen te vertoeven. Bovendien zorgt de verkoop van eten en drinken voor een belangrijk deel van de inkomsten van de vereniging.

Om bovenstaande te kunnen doen zijn de commissieleden veel op het complex aanwezig en voor iedereen aanspreekbaar.

Verder zijn ze ook veel praktisch bezig, met broodjes klaarmaken, munten verkopen, afwassen, schoonmaken, bier tappen, vergaderen, nadenken over verbeteringen, prijslijsten aanpassen, bardiensten plannen, geld tellen en nog veel meer.

Dit alles onder de vlag van goed gastheerschap!

Samenstelling

NaamFunctie Mail
Richard RosselVoorzitter
- kantinediensten
- contactpersoon
bestuur en commissies
kantinecommissie@fortuna-korfbal.nl
Ed HuismanLid
- openings- en sluitings diensten
- coördinator evenementen
kantinecommissie@fortuna-korfbal.nl
Marije BergLid
Nico Nelislid
Arjan van Slingerlandlid
...lid
- barplanning
Bardiensten@fortuna-korfbal.nl
Barrooster
Bekijk hier wie er komende dagen bardienst heeft of bekijk het volledige barrooster voor de komende weken.
BARROOSTER
numinicompetitie
12/19/26 juni 2021
A1A1
A2A2
A3A3
A4A6
A5toegevoegd aan A3/A4
B1A4
B2A5

Bekijk hier de rest van het rooster.

Agenda kantinecommissie

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.

Nieuws van de kantinecommissie

Statiegeld op Plastic flesjes

Met ingang van 1 juli 2021 heeft de overheid statiegeld geïntroduceerd op kleine plastic flesjes tot 1 liter. Bij de inkoop van deze producten betaalt de vereniging € 0,15  statiegeld. Het bestuur heeft besloten om dit door te berekenen in onze prijzen. Voorbeeld: Een...

Opening kantine en terras

Na het terras mag ook eindelijk de kantine weer open. Vanwege de korte voorbereidingstijd hebben we er voor gekozen de kantine 5 juni nog niet te openen. Maar vanaf 12 juni gaan we er weer volop tegenaan.

Barrooster najaar 2020

Het barrooster voor het najaar is bekend. De eerste teams zijn vanaf 29 augustus ingedeeld. Benieuwd wanneer jullie team aan de beurt is? Klik hier.