Kantinecommissie

Goed gastheerschap

Goed gastheerschap!

De voornaamste zorg van de kantinecommissie is dat de kantine en de bar van Fortuna beschikbaar zijn tijdens de korfbalactiviteiten op ons complex.

De kantine en het eten en drinken dat je daar rondom je wedstrijden kunt kopen, zijn belangrijk voor het prettig kunnen beoefenen van je sport, maar ook om daar als ouder, begeleider of supporter met elkaar tijdens en rondom de wedstrijden en trainingen te vertoeven. Bovendien zorgt de verkoop van eten en drinken voor een belangrijk deel van de inkomsten van de vereniging.

Om bovenstaande te kunnen doen zijn de commissieleden veel op het complex aanwezig en voor iedereen aanspreekbaar.

Verder zijn ze ook veel praktisch bezig, met broodjes klaarmaken, munten verkopen, afwassen, schoonmaken, bier tappen, vergaderen, nadenken over verbeteringen, prijslijsten aanpassen, bardiensten plannen, geld tellen en nog veel meer.

Dit alles onder de vlag van goed gastheerschap!

Samenstelling

NaamFunctie Mail
Richard RosselVoorzitter
- kantinediensten
- contactpersoon
bestuur en commissies
kantinecommissie@fortuna-korfbal.nl
Ed HuismanLid
- openings- en sluitings diensten
- coördinator evenementen
kantinecommissie@fortuna-korfbal.nl
Marije BergLid
Nico Nelislid
Arjan van Slingerlandlid
Michiel IJskes
Leontine Brandenburg
lid
- barplanning
Bardiensten@fortuna-korfbal.nl
Barrooster
Bekijk hier wie er komende dagen bardienst heeft of bekijk het volledige barrooster voor de komende weken.
.
9:00- 12:00LoesIngridRiet
Week24
ma10-jun-
di11-jun19:30-eindJanHans
wo12-jun-
do13-jun-
vr14-jun20:00-23:00-
za15-junopenen:8:00/08:30( Dennis )sluiten:3:00( PC )

Bekijk hier de rest van het rooster.

Agenda kantinecommissie

Er zijn momenteel geen toekomstige events.

Nieuws van de kantinecommissie

Hulp gezocht voor 2 en 16 maart

Voor de korfballeague-avonden van 2 en 16 maart zoeken wij nog naar 3 vrijwilligers die kunnen helpen bij de bardiensten. Meld je aan.