Jeugdcommissie

Fortuna/Delta Logistiek is een vereniging waar aandacht is voor zowel de wedstrijd- als de breedtesport. Onze doelstelling is om op alle niveaus korfbal aan te bieden, zodat alle jongeren de kans krijgen zich op sportief gebied te ontwikkelen. Daarnaast vinden we het belangrijk dat jonge sporters zich ook op sociaal gebied ontwikkelen. Daarom besteden we naast de korfbal-technische zaken ook veel aandacht aan andere activiteiten.

De huidige jeugdopleiding van Fortuna/Delta Logistiek is het resultaat van jarenlange ervaring. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de kennis die wij als topvereniging hebben opgedaan. Bij onze jeugdopleiding is er zowel aandacht voor ontwikkeling in teamverband als voor de individuele ontwikkeling van onze jeugdspelers.

De inspanningen van onze jeugdopleiding heeft ervoor gezorgd dat onze jeugdteams op het hoogste niveau spelen en zeer regelmatig aan de diverse NK’s deelnemen. Al met al heeft dit, ook recent nog, geleid tot veel landskampioenschappen van onze jeugdteams.

Samenstelling

Elsmarieke Mensink – Voorzitter
Karin van de Burgt – Coördinator organisatorische zaken
Vacature – Wedstrijdsecretaris
Jos Ammelaan – Coördinator velddiensten & afschrijven
Tjitske Bolt – Jeugd TC
Linda Bruggeman – Jeugd TC
Peter Makkes – Jeugd TC
Anouk van der Schoot – Jeugd TC
Nicole van de Berg – Jeugd TC
Vacature – Jeugd TC
Anouk Brandt – Hoofdtrainer Welpen
Annie van der Knaap-Boxmeer – Trainer Welpen
Sietske Geuzebroek – Coördinator oefenwedstrijden

Het laatste nieuws vanuit de Jeugdcommissie

De eerste “ oefenwedstrijddag”

Na een weekje trainen stond afgelopen zaterdag voor veel jeugdteams de eerste oefenwedstrijd op het programma. Een ochtend en deel van de middag betekende dat 4 volle velden met enthousiaste

Lees meer »

Oefenwedstrijden nieuwe veldseizoen

Het is weer gelukt om voor bijna alle teams meerdere oefenwedstrijden te plannen! Mocht je nog meer willen oefenen met je team, mail dan naar oefenwedstrijdenjeugd@fortuna-korfbal.nl. Oefenwedstrijden nj 2022 Een

Lees meer »

Contact met de JC