Jeugdcommissie

Onze jeugd is onze toekomst

De jeugd heeft de toekomst!

Fortuna/Delta Logistiek is een vereniging waar zowel aandacht is voor de wedstrijd- als de breedtesport. Onze doelstelling is om op alle niveaus korfbal aan te bieden, zodat alle jongeren de kans krijgen zich op sportief gebied te ontwikkelen. Daarnaast vinden we het belangrijk dat jonge sporters zich ook op sociaal gebied ontwikkelen. Daarom besteden we naast de korfbal-technische zaken ook veel aandacht aan andere activiteiten.

De huidige jeugdopleiding van Fortuna/Delta Logistiek is het resultaat van jarenlange ervaring. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de kennis die wij als topvereniging hebben opgedaan. Bij onze jeugdopleiding is er zowel aandacht voor ontwikkeling in teamverband als voor de individuele ontwikkeling van onze jeugdspelers.

De inspanningen van onze jeugdopleiding heeft ervoor gezorgd dat onze jeugdteams op het hoogste niveau spelen en zeer regelmatig aan de diverse NK’s deelnemen. Al met al heeft dit, ook recent nog, geleid tot veel landskampioenschappen van onze jeugdteams.

Samenstelling

NaamFunctie, takenTelefoonMail
Elsmarieke MensinkVoorzitterjeugd@fortuna-korfbal.nl
Sabine de GierSecretarisjeugd@fortuna-korfbal.nl
Karin van de BurgtCoördinator organisatorische zakenjeugd@fortuna-korfbal.nl
Bianca van DrieWedstrijdsecretariswedstrijdsecretariaat-jeugd@fortuna-korfbal.nl
Karin RoseboomCoördinator velddiensten & afschrijven
Tjitske BoltJeugd-tcjeugd-tc@fortuna-korfbal.nl
Linda BruggemanJeugd-tcjeugd-tc@fortuna-korfbal.nl
Peter MakkesJeugd-tcjeugd-tc@fortuna-korfbal.nl
Anouk van der SchootJeugd-tcjeugd-tc@fortuna-korfbal.nl
Nicole vd BergJeugd-tcjeugd-tc@fortuna-korfbal.nl
Arline PreuningerJeugd-tcjeugd-tc@fortuna-korfbal.nl
Anouk Brandthoofdtrainer welpenwelpen@fortuna-korfbal.nl
Annie van der Knaap- BoxmeerTrainer welpen
Susanne SchmidtCoördinator oefenwedstrijdenoefenwedstrijdenjeugd@fortuna-korfbal.nl
Er zijn momenteel geen toekomstige events.
Nieuws van de jeugdcommissie

Clinics zondag 26 januari olv Joost en Peter

Aankomende zondag geven Peter Boes en Joost Preuninger clinics bij Fortuna! Voor alle D teams en de E1 zal Joost de zondag aftrappen om 10:00 uur. Deze clinic is onder andere bedoeld om iedereen een extra zetje in de juiste richting te geven, samen te spelen en vooral...

Vrijdag 3-1: Geen training vanaf 19.30u

In verband met het Moonlight Schutterstoernooi is er vrijdag 3 januari vanaf 19.30u geen training. De betrokken teams zijn op de hoogte gesteld. Het schutterstoernooi start vrijdag 3 januari om 20.00u en wordt afgesloten met een Nieuwjaarsborrel! Tot morgen!