Jeugdcommissie

Fortuna/Delta Logistiek is een vereniging waar aandacht is voor zowel de wedstrijd- als de breedtesport. Onze doelstelling is om op alle niveaus korfbal aan te bieden, zodat alle jongeren de kans krijgen zich op sportief gebied te ontwikkelen. Daarnaast vinden we het belangrijk dat jonge sporters zich ook op sociaal gebied ontwikkelen. Daarom besteden we naast de korfbal-technische zaken ook veel aandacht aan andere activiteiten.

De huidige jeugdopleiding van Fortuna/Delta Logistiek is het resultaat van jarenlange ervaring. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de kennis die wij als topvereniging hebben opgedaan. Bij onze jeugdopleiding is er zowel aandacht voor ontwikkeling in teamverband als voor de individuele ontwikkeling van onze jeugdspelers.

De inspanningen van onze jeugdopleiding heeft ervoor gezorgd dat onze jeugdteams op het hoogste niveau spelen en zeer regelmatig aan de diverse NK’s deelnemen. Al met al heeft dit, ook recent nog, geleid tot veel landskampioenschappen van onze jeugdteams.

Samenstelling

Vacature – Wedstrijdsecretaris

Tjitske Bolt – Jeugd TC
Linda Bruggeman – Jeugd TC
Sanne Biemans – Jeugd TC
Nicole van de Berg – Jeugd TC
Vacature – Jeugd TC

Kelly Duinker – Hoofdtrainer Welpen
Annie van der Knaap-Boxmeer – Trainer Welpen
Sietske Geuzebroek – Coördinator oefenwedstrijden
Jos Ammerlaan – Coordinator velddiensten

Het laatste nieuws vanuit de Jeugdcommissie

Bericht van de JTC

De JTC feliciteert de F4, F1, D4, C4, C3, C2 en B1 met het zaalkampioenschap! Wat een mooi resultaat van deze jeugdteams. Via social media

Lees meer »

Paraplu op, paraplu af..

Opnieuw was afgelopen zaterdag onstuimig met veel regen….hieronder een kort verslag van de verrichtingen van onze jeugdteams. Inmiddels is ronde 3 voor de meeste jeugdteams

Lees meer »

Contact met de JC

Share This