Jeugdcommissie

Onze jeugd is onze toekomst

De jeugd heeft de toekomst!

Fortuna/Delta Logistiek is een vereniging waar zowel aandacht is voor de wedstrijd- als de breedtesport. Onze doelstelling is om op alle niveaus korfbal aan te bieden, zodat alle jongeren de kans krijgen zich op sportief gebied te ontwikkelen. Daarnaast vinden we het belangrijk dat jonge sporters zich ook op sociaal gebied ontwikkelen. Daarom besteden we naast de korfbal-technische zaken ook veel aandacht aan andere activiteiten.

De huidige jeugdopleiding van Fortuna/Delta Logistiek is het resultaat van jarenlange ervaring. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de kennis die wij als topvereniging hebben opgedaan. Bij onze jeugdopleiding is er zowel aandacht voor ontwikkeling in teamverband als voor de individuele ontwikkeling van onze jeugdspelers.

De inspanningen van onze jeugdopleiding heeft ervoor gezorgd dat onze jeugdteams op het hoogste niveau spelen en zeer regelmatig aan de diverse NK’s deelnemen. Al met al heeft dit, ook recent nog, geleid tot veel landskampioenschappen van onze jeugdteams.

Samenstelling

NaamFunctie, takenTelefoonMail
Elsmarieke MensinkVoorzitterjeugd@fortuna-korfbal.nl
Karin van de BurgtCoördinator organisatorische zakenjeugd@fortuna-korfbal.nl
Marianne DunnebackeWedstrijdsecretariswedstrijdsecretariaat-jeugd@fortuna-korfbal.nl
Karin RoseboomCoördinator velddiensten & afschrijven
Tjitske BoltJeugd-tcjeugd-tc@fortuna-korfbal.nl
Linda BruggemanJeugd-tcjeugd-tc@fortuna-korfbal.nl
Peter MakkesJeugd-tcjeugd-tc@fortuna-korfbal.nl
Anouk van der SchootJeugd-tcjeugd-tc@fortuna-korfbal.nl
Nicole vd BergJeugd-tcjeugd-tc@fortuna-korfbal.nl
Arline PreuningerJeugd-tcjeugd-tc@fortuna-korfbal.nl
Anouk Brandthoofdtrainer welpenwelpen@fortuna-korfbal.nl
Annie van der Knaap- BoxmeerTrainer welpen
Susanne SchmidtCoördinator oefenwedstrijdenoefenwedstrijdenjeugd@fortuna-korfbal.nl
Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.
Nieuws van de jeugdcommissie

Fortuna F1 kampioen!

Fortuna F1 is vandaag ongeslagen kampioen geworden! Bram, Jess, Jip en Maudie vormen een super gezellig team. Ze weten elkaar uitstekend te vinden en worden iedere week weer beter. Super goed gedaan! Wij, als trainers, zijn trots op de spelers van de F1! Alicia, Brad...