Evenementen Commissie

De Evenementen Commissie (EC) organiseert alle feesten en kinderevenementen bij Fortuna/Delta Logistiek (behalve het TKKS en het kamp).

Dit betekent elke keer een leuk thema bedenken en bij een feest de kantine in dit thema aankleden. Ook het opruimen na de evenementen is onze taak.
Voor feesten worden steeds beveiliging, garderobe- en bardienst en een DJ geregeld. We hebben altijd veel mensen nodig, dus zeg niet te snel nee als we je een keer vragen om te helpen, want jij wilt toch ook lekker kunnen feesten?
Voor de kinderevenementen worden veel van de taken door EC-leden zelf gedaan (bardienst, eten en drinken uitdelen, leiding geven aan de spelletjes). Steeds terugkerende evenementen zijn onder andere het sinterklaasfeest, het paasontbijt en onze absolute favoriet: het slaapfeest.

Social media

Events

Samenstelling

Dylan Wolf – Voorzitter
Iris van Leeuwen  – Secretaresse
Julian Vleesenbeek – Visueel ontwerper
Alicia Schravendijk  – Social media content creator
Dana Vreugdenhil
Jenna van den Bos
Matthijs Reijgersberg
Thomas Mantel
Nathalie de Vreede
Sanne Heemskerk
Marit Gronsveld

Contact met de EC

Het laatste nieuws vanuit de EC

Holy Christmas party

🔴ZATERDAG 16 DECEMBER HOLY CHRISTMAS FEEST⚪️ Jaja, zaterdag 16 december hebben we een mega gezellig feest met als thema: Holy Christmas🎅🎄 Voor dit feest komen

Lees meer »

Kwibus naar HKC

Hallo allemaal, Er is weer een kerst kwibus dit jaar en die gaat rijden op zaterdag 23 december. We gaan naar HKC om een rood

Lees meer »

Pietenbingo

De filmmiddag is pas net geweest en de volgende leuke events staan alweer op de planning. Zo staat voor vrijdag 24 november de Pietenbingo op

Lees meer »

Slaapfeest

🔴SLAAPFEEST FORTUNA 28 EN 29 OKTOBER⚪️ Een gezellige avond met je team en leuke spelletjes doen. Laat naar bed of misschien wel helemaal niet slapen.

Lees meer »
Share This