Evenementen Commissie

De Evenementen commissie (EC) organiseert alle feesten en kinderevenementen bij Fortuna/Delta Logistiek (behalve het FKS en het kamp).

Dit betekent elke keer een leuk thema bedenken en bij een feest de kantine in dit thema aankleden. Ook het opruimen na de evenementen is onze taak.
Voor feesten worden steeds beveiliging, garderobe- en bardienst en een DJ geregeld. We hebben altijd veel mensen nodig, dus zeg niet te snel nee als we je een keer vragen om te helpen, want jij wilt toch ook lekker kunnen feesten?
Voor de kinderevenementen worden veel van de taken door EC-leden zelf gedaan (bardienst, eten en drinken uitdelen, leiding geven aan de spelletjes). Steeds terugkerende evenementen zijn onder andere het sinterklaasfeest, het paasontbijt en onze absolute favoriet: het slaapfeest.

Samenstelling

Jordi Kouwenhoven – Voorzitter
Casper Steenweg
Milou Makaske
Quincy Steenweg
Jens de Vos
Sem Breider
Kay van Vliet
Tim van Oosten
Demi Lommers

Contact met de EC

Het laatste nieuws vanuit de EC

The Afterparty!

The Afterparty! Wat een weekend gaat dit worden! Vrijdag en zaterdag internationaal topkorfbal bij Fortuna/Delta Logistiek! Het programma van de wedstrijden vind je hier: https://www.fortuna-korfbal.nl/kaartverkoop-ikf-korfball-champions-league-finals-van-start-voor-leden/

Lees meer »
Share This