Evenementen commissie

Amusement voor jong en oud

Informatie

De Evenementen commissie (EC) organiseert alle feesten en kinderevenementen bij Fortuna/Delta Logistiek (behalve het FKS en het kamp).
Dit betekent elke keer een leuk thema bedenken en bij een feest de kantine in dit thema aankleden. Ook het opruimen na de evenementen is onze taak.
Voor feesten worden steeds beveiliging, garderobe- en bardienst en een DJ geregeld. We hebben altijd veel mensen nodig, dus zeg niet te snel nee als we je een keer vragen om te helpen, want jij wilt toch ook lekker kunnen feesten?
Voor de kinderevenementen worden veel van de taken door EC-leden zelf gedaan (bardienst, eten en drinken uitdelen, leiding geven aan de spelletjes). Steeds terugkerende evenementen zijn onder andere het sinterklaasfeest, het paasontbijt en onze absolute favoriet: het slaapfeest.

Samenstelling

NaamFunctie, takenTelefoonMail
Jordi KouwenhovenVoorzitter evenementen@fortuna-korfbal.nl
Casper SteenwegPenningmeester
Quincy SteenwegLid EC

Agenda evenementen commissie

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.

Nieuws van de evenementen commissie

Het Unmute 30 plus feest

Geachte 30-plussers, Wij mogen als eerste! Het meest iconische feest ooit uit het bestaan van club Delta staat na 4 jaar als eerste op de kalender. Het Unmute 30 plus feest. Dertig plus feest, een begrip waarbij menig bezoeker van vorige feesten gelijk terug denkt aan...

SLAAPFEEST IN DE JUNGLE

23 oktober, diep in de jungle van Fortuna is er een groot feest bezig. Een feest wat alle dieren van het oerwoud niet kennen. De apen zien kinderen diep in de nacht lasergamen en boogschieten. De leeuwen zien dat er een escaperoom wordt gespeeld in hun hol. En de tijgers zien de allerkleinste een filmpje kijken.

Nederlands Elftal + Formule 1 kijken op Fortuna

Het is zeker, Nederland wordt eerste in de poule en dat betekent dat ze de achtste finales op zondag 27 juni gaan spelen om 18:00. Die dag ervoor gaan de versoepelingen in dus we kunnen deze wedstrijd gezamenlijk kijken! Super gaaf natuurlijk.