Evenementen commissie

Amusement voor jong en oud

Informatie

De Evenementen commissie (EC) organiseert alle feesten en kinderevenementen bij Fortuna/Delta Logistiek (behalve het FKS en het kamp).
Dit betekent elke keer een leuk thema bedenken en bij een feest de kantine in dit thema aankleden. Ook het opruimen na de evenementen is onze taak.
Voor feesten worden steeds beveiliging, garderobe- en bardienst en een DJ geregeld. We hebben altijd veel mensen nodig, dus zeg niet te snel nee als we je een keer vragen om te helpen, want jij wilt toch ook lekker kunnen feesten?
Voor de kinderevenementen worden veel van de taken door EC-leden zelf gedaan (bardienst, eten en drinken uitdelen, leiding geven aan de spelletjes). Steeds terugkerende evenementen zijn onder andere het sinterklaasfeest, het paasontbijt en onze absolute favoriet: het slaapfeest.

Samenstelling

NaamFunctie, takenTelefoonMail
Jordi KouwenhovenVoorzitter evenementen@fortuna-korfbal.nl
Casper SteenwegPenningmeester
Quincy SteenwegLid EC

Agenda evenementen commissie

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.

Nieuws van de evenementen commissie

Seizoensafsluiting

Zou het niet geweldig zijn om het seizoen toch nog af te sluiten met je team bij Fortuna? Het kan!! Hieronder lees je hoe... Volgens de huidige richtlijnen mag de kantine op 1 juli haar deuren weer openen, waarbij de richtlijnen van het RIVM uiteraard wel gevolgd...

Bericht van de Evenementen Commissie!

Ook wij als Evenementen Commissie willen onze mooie club graag steunen, daarom organiseren wij zondag 3 mei om 12:00 een Virtuele Bingo. Voor jong en oud!

Geen jeugdkamp in 2020

Vanwege het Coronavirus en de maatregelen van de overheid heeft Fortuna/Delta Logistiek besloten om het jeugdkamp dit jaar niet door te laten gaan. Hoewel we met vol enthousiasme en plezier de voorbereidingen al hadden getroffen, vinden wij het onverantwoord om een...

Share This