Evenementen commissie

Amusement voor jong en oud

Informatie

De Evenementen commissie (EC) organiseert alle feesten en kinderevenementen bij Fortuna/Delta Logistiek (behalve het FKS en het kamp).
Dit betekent elke keer een leuk thema bedenken en bij een feest de kantine in dit thema aankleden. Ook het opruimen na de evenementen is onze taak.
Voor feesten worden steeds beveiliging, garderobe- en bardienst en een DJ geregeld. We hebben altijd veel mensen nodig, dus zeg niet te snel nee als we je een keer vragen om te helpen, want jij wilt toch ook lekker kunnen feesten?
Voor de kinderevenementen worden veel van de taken door EC-leden zelf gedaan (bardienst, eten en drinken uitdelen, leiding geven aan de spelletjes). Steeds terugkerende evenementen zijn onder andere het sinterklaasfeest, het paasontbijt en onze absolute favoriet: het slaapfeest.

Samenstelling

NaamFunctie, takenTelefoonMail
Jordi KouwenhovenVoorzitter evenementen@fortuna-korfbal.nl
Casper SteenwegPenningmeester
Quincy SteenwegLid EC

Agenda evenementen commissie

Nieuws van de evenementen commissie

31 januari Pubquiz time!

Op 31 januari 2020 gaan we weer een pubquiz spelen bij Fortuna. De inschrijving is geopend. Wees op tijd, want het aantal plaatsen is beperkt.

Informatie slaapfeest!

Nog een week en dan openen de deuren van het slaapfeest, Hierbij wat extra informatie. De deuren gaan vrijdagavond 25 oktober om 19:30 open, vanaf dan wordt het 1 en al plezier voor de kids. Dit plezier stopt (op Fortuna althans) zaterdagochtend om 08:30. Er zullen...