Evenementen commissie

Amusement voor jong en oud

Informatie

De Evenementen commissie (EC) organiseert alle feesten en kinderevenementen bij Fortuna/Delta Logistiek (behalve het FKS en het kamp).
Dit betekent elke keer een leuk thema bedenken en bij een feest de kantine in dit thema aankleden. Ook het opruimen na de evenementen is onze taak.
Voor feesten worden steeds beveiliging, garderobe- en bardienst en een DJ geregeld. We hebben altijd veel mensen nodig, dus zeg niet te snel nee als we je een keer vragen om te helpen, want jij wilt toch ook lekker kunnen feesten?
Voor de kinderevenementen worden veel van de taken door EC-leden zelf gedaan (bardienst, eten en drinken uitdelen, leiding geven aan de spelletjes). Steeds terugkerende evenementen zijn onder andere het sinterklaasfeest, het paasontbijt en onze absolute favoriet: het slaapfeest.

Samenstelling

NaamFunctie, takenTelefoonMail
Sander van der SchootVoorzitter evenementen@fortuna-korfbal.nl
Casper SteenwegPenningmeester
Joyce HoogendijkLid EC
Demi LommersLid EC
Pim NolteLid EC
Quincy SteenwegLid EC
Milou MakaskeLid EC
Jenna van de BosLid EC
Sascha KouwenhovenLid EC
Jordi KouwenhovenLid EC

Agenda evenementen commissie

Er zijn momenteel geen toekomstige events.

Nieuws van de evenementen commissie

UPDATE: Belangrijke informatie: Fortuna/Delta Logistiek jeugdkamp

Over iets meer dan een week vertrekt de jeugd van Fortuna/Delta Logistiek op haar jaarlijkse jeugdkamp. Er wordt al weer reikhalzend uitgekeken naar een weekend vol spellen, gezelligheid en lol. Deze week ontvangt iedereen een email met het kampboekje. Heb je hem...

Nieuws vanuit de EC

Korte update over de nog geplande evenementen van dit seizoen.

Annulering Moonlight schutterstoernooi

In verband met de drukte rondom de Ziggo Dome finale heeft de KorfbalFit groep besloten het voor a.s. vrijdag 12 april geplande Moonlight Schutterstoernooi te annuleren. Volgend zaalseizoen doen we een nieuwe poging.