Contacpagina

Algemeen

Belangrijke informatie over Fortuna/Delta Logistiek vindt u op deze website. Als u nog vragen heeft, kunt u deze aan ons stellen via onderstaand contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

Complexmogelijkheden

Ben je geïnteresseerd in het huren van ons complex of de sporthal? Klik dan hier.

Wedstrijdsecretariaat

Wilt u contact opnemen met het wedstrijdsecretariaat? Stuur dan een e-mail naar: wedstrijdsecretariaat-jeugd@fortuna-korfbal.nl.

Lid worden?

Om lid te worden van Fortuna/Delta Logistiek moet u een inschrijfformulier invullen. Vul hiervoor eerst het onderstaande contactformulier in en kies bij Onderwerp voor ‘lid worden’. Geef in de toelichting aan wat de naam en leeftijd is van de persoon die u aan wilt melden. U ontvangt daarna z.s.m. een inschrijfformulier. Als u het ingevulde inschrijfformulier heeft ingeleverd, schrijft Fortuna/Delta Logistiek u (of uw kind(eren)) in als lid.

Oefenwedstrijd jeugd regelen?

Wilt u een oefenwedstrijd spelen tegen een jeugdploeg van Fortuna/Delta Logistiek? Neem dan per e-mail contact op met de jeugdcommissie: oefenwedstrijdenjeugd@fortuna-korfbal.nl.

Contact met de pers

E-mail: redactie@fortuna-korfbal.nl

Voor Fortuna/Delta Logistiek zijn goede perscontacten en een professionele werkrelatie met de media van zeer grote waarde, waarbij wij ons altijd zullen inspannen voor een prettige samenwerking. Het eerste aanspreekpunt is Tim van Peppen, verantwoordelijk voor alle perscontacten met betrekking tot de Fortuna-selectie, evenals overige mediacontacten van de vereniging. Wij staan te allen tijde open voor tips en suggesties betreffende de persfaciliteiten en samenwerking.

Neem via onderstaand formulier contact met ons op

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht

  Onze adresgegevens

  Postadres:
  Postbus 319
  2600 AH Delft

  Adres veld en zaal:
  Schoemakerstraat 340
  2629 HP Delft

  Share This