Contactpagina

Algemeen

Belangrijke informatie over Fortuna vindt u op deze website. Als u nog vragen heeft, kunt u deze aan ons stellen via onderstaand contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

Complexmogelijkheden

Bent u geïnteresseerd in het huren van ons complex of de sporthal? Klik dan hier.

Wedstrijdsecretariaat

Wilt u contact opnemen met het wedstrijdsecretariaat?

Voor Wedstrijdsecretariaat 1 t/m 4 en A1 en A2 mailt u naar tc@fortuna-korfbal.nl.Voor Wedstrijdsecretariaat overige senioren mailt u naar sjc@fortuna-korfbal.nl.Voor Wedstrijdsecretariaat A3, A4, B t/m F mailt u naar wedstrijdsecretariaat-jeugd@fortuna-korfbal.nl.

Lid worden?

Om lid te worden van Fortuna moet u een inschrijfformulier invullen. Vul hiervoor eerst het onderstaande contactformulier in en kies bij Onderwerp voor ‘lid worden’. Geef in de toelichting aan wat de naam en leeftijd is van de persoon die u aan wilt melden. U ontvangt daarna z.s.m. een inschrijfformulier. Als u het ingevulde inschrijfformulier heeft ingeleverd, schrijft Fortuna u (of uw kind(eren)) in als lid.

Oefenwedstrijd jeugd regelen?

Wilt u een oefenwedstrijd spelen tegen een jeugdploeg van Fortuna? Neem dan per e-mail contact op met de jeugdcommissie: oefenwedstrijdenjeugd@fortuna-korfbal.nl.

Contact met de pers

E-mail: communicatie@fortuna-korfbal.nl

Voor Fortuna zijn goede perscontacten en een professionele werkrelatie met de media van zeer grote waarde, waarbij wij ons altijd zullen inspannen voor een prettige samenwerking. Het eerste aanspreekpunt is Tessa van Swieten. Wij staan te allen tijde open voor tips en suggesties betreffende de persfaciliteiten en samenwerking.

Neem via onderstaand formulier contact met ons op

Onze adresgegevens

Schoemakerstraat 340
2629 HP Delft