G-Korfbal

korfbal voor mensen met een beperking

Informatie

Iedere woensdagavond van 19.15 tot 20.15 uur geeft Fortuna/Delta Logistiek een G-korfbaltraining. Zin om mee te doen?

Kom langs in de Fortunahal aan de Schoemakerstraat 340 in Delft.
Vragen? Mail dan naar gkorfbal@fortuna-korfbal.nl

Bekijk ook het filmpje!

En wil je een leuke veldtraining zien, bekijk dan dit filmpje.

contactpersonen

NaamFunctie, takenTelefoonMail
Lianne VerheezenContact

Renata van Viegen
Petra de Bruijn

Er zijn momenteel geen toekomstige events.

G-korfbal nieuws

Fortuna/Delta Logistiek speelt zaterdag een thuiswedstrijd tegen PKC

Heeft u aanstaande zaterdag nog geen plannen? Of gaat u ’s middags naar Papendrecht om ons eerste team aan te moedigen? Kom dan eerst nog even langs de Fortuna-hal om onze G-korfballers aan te moedigen. Zij spelen voor het eerst in onze clubgeschiedenis een competitiewedstrijd in de Fortuna-hal.

Één jaar G-korfbal bij Fortuna/Delta Logistiek

De G-korfballers hebben op een toernooi in Amsterdam beslag weten te leggen op de 2e plaats en we kijken terug op een mooi jaar G-korfbal bij Fortuna/Delta Logistiek

Bekijk de training van het G-team

Elke woensdag van 18.30 - 19.30 uur traint het G-team van Fortuna/Delta Logistiek. Een enthousiaste ouder heeft een leuk filmpje gemaakt van de training.