Vorige week zaterdag was hij voor het laatst op het Fortunaveld om nog één keer zijn kleindochter Myrthe te zien korfballen. Het was duidelijk te zien dat het bezoeken van de wedstrijd hem veel kracht kostte. 

Nol Karbet Sr. was al geruime tijd ziek. Het was duidelijk dat hij niet meer beter zou worden. Maandag 4 juni 2018, is Nol Karbet Sr. te vroeg maar rustig overleden.

Nol Sr. was in het verleden al regelmatig bij Fortuna te vinden. Via zijn zonen Johan en Ed raakte hij, samen met zijn vrouw en Nol Jr., bij de vereniging betrokken. Naast bardiensten en andere klussen hadden promotieactiviteiten zoals de actiecommissie, het prominententoernooi (de voorloper van het FKS) en de bouw van de Fortunahal zijn warme belangstelling.

Later was hij als trotse en fanatieke supporter vaak langs de lijn te vinden om zijn kleindochters Sanne, Marit en Myrthe aan te moedigen. Ook het eerste kon op zijn warme belangstelling rekenen. 

Zijn vrouw, (schoon)kinderen en kleinkinderen moeten deze support van Nol Sr. nu missen. Wij wensen hen heel veel sterkte toe bij het dragen van dit verlies. 

Klik hier voor de rouwkaart. 

Het bestuur

 

 

 

Share This