Het is bijna zover! Volgende week zaterdag….. Op naar de Ziggodome. Fortuna/Delta Logistiek A1 speelt daar om 15:00 uur de finale Hoofdklasse A-jeugd tegen Groen Geel A1.

Het volledige programma ziet er als volgt uit;

14:15 uur zaal open voor het publiek

15:00 uur Finale Hoofdklasse A-jeugd

16:15 uur Huldiging A-jeugd

17:30 uur Wedstrijd 3e/4e plaats Korbal League

18:55 uur Optreden Leona Phillipo

20:00 uur Korfbal League finale

21:20 uur Huldigingen

 

Een nieuwe locatie, dus ook andere huisregels.

Het is verboden dranken, glaswerk, plastic flessen, blik, vuurwerk, wc papier, confetti, wapens, giftige licht brandbare of licht explosieve materialen en voorwerpen, die gevaar opleveren voor spelers en bezoekers, mee te nemen op straffe van inbeslagname.

 • Blokkeer geen paden, uitgangen, trappen of brandblusmiddelen.
 • Er geldt een algeheel rookverbod. Overtreding van het rookverbod wordt direct op de persoon of club verhaald.
 • Handhaving en toezicht ook vanuit de club op haar eigen leden in het kader van de NIX-campagne.
 • Bezoekers die in staat van dronkenschap zijn of worden geacht en/of ¬†onder invloed van alcohol of drugs zijn wordt de toegang ontzegd.
 • De bezoekers kunnen worden gefouilleerd. Aan degene die zich daaraan niet onderwerpt, kan de toegang worden geweigerd.
 • Het is niet toegestaan om eigen consumpties mee te nemen maar aangezien er veel families op dit evenement af komen zijn ZACHTE pakjes drinken en wat broodjes in een plastic zakje wel toegestaan. Aan te raden is om per gezinslid een tasje te maken met daarin een pakje drinken en/of een broodje.
 • Gooi afval in de daarvoor bestemde afvalbakken.
 • Bezoekers zijn verplicht zich te houden aan voorschriften en/of aanwijzingen van de organisatie.
 • Het is niet toegestaan zonder toestemming van de organisatie het speelveld te betreden.
 • Bedreigingen, mishandeling, intimidatie, agressie, discriminatie en rascisme zijn verboden op straffe van verwijdering.
 • De organisatie kan bepaalde personen de toegang weigeren of verwijderen van de evenementenlocatie.
 • De organisatie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor verlies of diefstal van eigendommen.
 • Toeschouwers zijn verplicht de aanwijzingen van de organisatie op te volgen.

 

Natuurlijk gaan we ervan uit dat de Ziggodome ROOD/WIT gekleurd gaat worden! Zo hebben de supporters (max 5 personen) de gelegenheid om op zaterdag 16 april tussen 12:30 – 13:30 uur de grote spullen, zoals spandoeken, vlaggen, vlaggetjes, klappers, trommels, shooters e.d., alvast in 1 keer aan te bieden ter controle bij de hoofdingang van de Ziggodome. Na controle van de spullen en het impregneren mogen de spullen naar de tribunes gebracht worden en wordt men direct weer naar de uitgang begeleid.

Zoals het er nu naar uitziet zijn alle beschikbare kaarten (bijna) verkocht en daardoor zullen we vanuit Fortuna/Delta Logistiek 2 clubstewards leveren. Deze clubstewards zijn duidelijk herkenbaar en zullen ism The Security Company de orde handhaven en ze zullen bij de tribune van de Fortuna supporters te vinden zijn.

#korfbalfinale

Het zou leuk zijn als we zaterdag 16 april met de #korfbalfinale trending topic zijn. Oproep aan jullie is dan ook om alle relevante tweets die jullie van de Ziggodome versturen met de #korfbalfinale afsluit of begint.

Iedereen heel veel plezier gewenst in de Ziggodome! Laten we Fortuna/Delta Logistiek A1 met z’n allen naar de overwinning juichen!

 

 

Share This