4e Loterij bij KL thuiswedstrijd

Zaterdag (28/1) wordt er weer een loterij gehouden bij de vijfde thuiswedstrijd van Fortuna/Delta Logistiek tegen KCC/CK Kozijnen.

We gaan door met het sparen voor de nieuwe muziekinstallatie in de kantine en op het terras. De opbrengst van de loterij komt ten goede aan dit doel.

Er zijn zaterdag weer 4 mooie prijzen te winnen, geheel beschikbaar gesteld door onze sponsors, partners en leveranciers. Waarvoor onze dank weer!

De loten worden verkocht in de kantine en rond de wedstrijden in de zaal. Eén lootje kost 1 euro en je krijgt zeven lootjes voor 5 euro. De trekking wordt direct na afloop van Fortuna 1 in de kantine gehouden. Wees daar bij.

De lotenverkopers zaterdag van dienst zijn: Iris, Mike en Brad.

Koop lootjes, steun de club en win mooie prijzen!

Tot zaterdag!

Lees meer nieuws

Voorbeschouwing 2e play-off duel A1

Aanstaande zaterdag speelt Fortuna/Delta Logistiek A1 zijn tweede play-off duel tegen DVO/Transus A1. De junioren onder leiding van Luca Dekker en Laurens Verbaan wonnen, tot menig verrassing, het eerste duel

Lees meer »

Klussersduo Hans en Bob

Op maandagochtend is er altijd een club vrijwilligers actief om ervoor te zorgen dat alles op het Fortuna-complex er weer spic en span uitziet. En het is echt een club

Lees meer »
Share This