Dicky Schouten en Arjon Preuninger hebben besloten om te stoppen met hun werkzaamheden voor de kledingcommissie. Al jarenlang zijn Dicky en Arjon met de andere vrijwilligers van de commissie wekelijks druk in de weer om alle spelers van een tenue te voorzien. Recent hebben deze vrijwilligers de uitrol van de nieuwe kledinglijn afgerond. Het is geweldig om te zien dat in het weekend al onze spelers en speelsters in hetzelfde mooie tenue rondlopen!

Door andere drukke werkzaamheden wil Dicky het iets rustiger aan gaan doen en nu de kledinglijn volledig is uitgerold, vindt zij het een mooi moment om een stapje terug te doen. Aan het eind van dit seizoen zal ook Arjon Preuninger stoppen met de kledingcommissie. Marianne Kouwenhoven en Saskia Dijkxhoorn gaan wel door als vrijwilliger voor de kledingcommissie.

Het bestuur wil Dicky en Arjon enorm bedanken voor de vele uren die zij in de kledingcommissie hebben gestoken. Zonder hun inzet en betrokkenheid hadden we nooit zo’n vlekkeloze uitrol
gehad van onze nieuwe kledinglijn.

Mochten er ouders zijn die het leuk lijkt om Dicky of Arjon op te volgen dan kunnen zij zich melden bij het bestuur of bij de kledingcommissie.

Ed Hom
Voorzitter

Share This