Zaterdag 23 maart a.s. spelen Fortuna/Delta Logistiek 1 en 2 bij LDODK/Rinsma Modeplein de laatste reguliere wedstrijd van de Korfbal League 2018/2019. Een hele belangrijke speelronde. De kwalificatie voor de play-offs voor beide teams kan zaterdag worden gerealiseerd. De selectie heeft de steun van onze supporters nodig. We hopen dat veel publiek meegaat om onze selectie te ondersteunen om de play-offs te halen. Hiervoor zal er een bus beschikbaar worden gesteld om gratis mee te gaan naar Gorredijk. Je entreebewijs hoef je dan enkel nog aan de kassa in Gorredijk te betalen.

Schrijf je dus nu in voor de gratis bus. Inschrijven kan tot woensdagavond 21:00 uur. Wanneer de bus nagenoeg vol is zal hij gaan rijden. Vertrektijd vzaterdag anaf Fortuna is 16:00 uur. Kort na de wedstrijd van Fortuna 1 zal de bus weer vertrekken naar Delft. Verwachte thuiskomst is 23:45 uur.

Wanneer er voldoende inschrijvingen zijn voor de Kwibus feestbus(16+) zal deze ook a.s. zaterdag gaan rijden. De feestbus zal dan ook beschikbaar worden gesteld om gratis mee te gaan naar Gorredijk. Schrijf je in voor de Kwibus feestbus door een mail te sturen naar  johan.moerman24@hotmail.com.

Fortuna/Delta Logistiek heeft 150 toegangskaarten beschikbaar voor de wedstrijd. Ga je niet met de bus mee, maar op eigen gelegenheid, geef dan hieronder aan bij de juiste keuze voor hoeveel personen je een toegangskaart nodig hebt om verzekerd te zijn van een plekje in de sporthal.

Aanmelden alleen toegangskaart (vervoer op eigen gelegenheid)

Aanmelden voor gratis bus 

Bus naar LDODK zaterdag 23 maart

Jouw e-mail (verplicht) :

Naam 1 :

Naam 2 :

Naam 3 :

Naam 4 :

Naam 5 :

(meer dan 5 namen? vul dan het formulier nog een keer in)

Je gegevens worden alleen gebruikt voor de registratie voor de supportersbus naar LDODK. Na de wedstrijd tegen LDODK worden je gegevens verwijderd.

Share This