A1 verliest van scherp schietend Groen-Geel

image
De eerste wedstrijd van 2016 was voor de A1 direct een echte kraker. De ploeg moest op bezoek bij mede-koploper Groen-Geel in Wormer.
Dat dit een topwedstrijd zou worden was vooraf al duidelijk. Beide ploegen gingen vol voor het resultaat. In de eerste helft resulteerde dat in een om en om score waarbij dan weer de ene ploeg, dan weer de andere ploeg het voortouw nam. Vlak voor rust wist Groen-Geel een twee punten voorsprong op het scorebord te brengen, 15-13, wat hen een goede rust bezorgde en onze A1 het nodige reparatiewerk.

Al in de eerste helft schoot Groen-Geel met scherp van grote afstand. En dat bleven ze in de tweede helft doen. Onze A1 kon daar niet in mee waardoor de druk door Groen-Geel opgevoerd kon worden. Niet dat de wedstrijd al snel gespeeld was… Het bleef spannend tot aan het einde en het spel golfde over en weer. Alle spelers bleven strijden tot het einde. De hal in Wormer zat bomvol thuispubliek en het is natuurlijk mooi om in zo’n ambiance te spelen. Jammer was wel dat een klein aantal lomperiken in het Groen-Geel publiek zich niet bezig hield met het aanmoedigen van de eigen spelers maar met het proberen de spelers van de tegenstander te kleineren. Ook werd er vanuit het publiek van beide ploegen commentaar op de wedstrijdleiding gegeven. Allemaal nergens voor nodig; er was sfeer en ambiance genoeg!
Groen-Geel controleerde het einde van de wedstrijd en won deze spannende pot. Onze A1 zal in de achtervolging moeten waarbij wedstrijd voor wedstrijd volle bak moet worden gegaan. Het zullen hopelijk niet allemaal van deze spannende wedstrijden worden maar als het niveau van de wedstrijd van vandaag wordt gehaald, gaan we nog veel moois zien. We kijken er nu al naar uit.