Aangepaste tijden Theo Korporaal Korfbal Spektakel, kaartverkoop gesloten

Door de zojuist gecommuniceerde maatregelen vanuit de overheid is het voor Fortuna/Delta Logistiek onmogelijk om het Theo Korporaal Korfbal Spektakel (TKKS) te organiseren in de geplande opzet. Daarom heeft het bestuur en de organisatie van het TKKS de alternatieve mogelijkheden onderzocht.

De wedstrijden die plaatsvinden gelden als voorbereiding van de Korfbal League die volgende week zal starten. Afgelasting van de wedstrijden behoorde daarom niet tot onze opties.

Echter is wel besloten om het programma om te gooien. De tweede teams zijn direct gekoppeld aan de eerste teams, waardoor Fortuna/Delta Logistiek 1 en 2 tegen TOP/LITTA 1 en 2 zullen spelen. Automatisch komen daarmee DVO/Accountor 1 en 2 tegenover PKC/Vertom 1 en 2 te staan. Daardoor zijn er maximaal twee selecties tegelijkertijd op het complex.

 

10.00u: Fortuna/Delta Logistiek A2 – TOP/LITTA A2

11.15u: Fortuna/Delta Logistiek A1 – TOP/LITTA A1

13.00u: Fortuna/Delta Logistiek 2 – TOP/LITTA 2

14.45u: Fortuna/Delta Logistiek 1 – TOP/LITTA 1

16.30u: DVO/Accountor 1 – PKC/Vertom 1

— Al het aanwezige publiek dient sporthal direct na deze wedstrijd te verlaten. De kantine sluit in de rust van DVO 1 – PKC 1 (rond 17.30u).

18.30u: DVO/Accountor 2 – PKC/Vertom 2

 

De overheidsmaatregelen zullen zaterdagavond ingaan vanaf 18u. In het kader van crowd management verwacht Fortuna/Delta Logistiek dat het er verstandig aan doet om de eerste teams al voorafgaand aan 18u te laten spelen. Voor die tijd is het officieel mogelijk om met publiek te spelen. We hadden ervoor kunnen kiezen om deze wedstrijden al zonder publiek te laten spelen, maar organisatorisch zaten daar op de korte termijn te veel haken en ogen aan, waarbij we een beroep moeten doen op onze vrijwilligers om als een ‘politie-agentje’ eigen leden te weren, terwijl dat volgens de maatregelen nog wel mag. Dit beroep willen we niet op onze vrijwilligers doen.

Hoewel we in de organisatie al rekening hebben gehouden met diverse Coronamaatregelen, zijn we genoodzaakt om nog een extra maatregel te nemen en dat is dat we de kaartverkoop voor het Theo Korporaal Korfbal Spektakel direct sluiten. Dat betekent namelijk dat we de capaciteit redelijk kunnen we verdelen. Elk Fortuna-lid met een geldige seizoenkaart is daarmee welkom, alsmede diegenen die al een kaart voor de wedstrijd hadden gekocht.

Mocht je een kaart hebben gekocht, maar niet meer in de gelegenheid zijn om aanwezig te zijn, of de behoefte niet hebben, dan kun je contact opnemen met communicatie@fortuna-korfbal.nl. Jouw ticket wordt dan omgezet in het bezoek van een Korfbal Leaguewedstrijd naar keuze (met uitzondering van de play-offs) of eventuele restitutie.

Logischerwijs vervalt het feest na afloop van de wedstrijden.

Lees meer nieuws

Share This