Afgelopen zaterdag zijn er tijdens de seizoensafsluiting de eerste materialen van het buitencomplex weggehaald om de weg vrij te maken voor de start van de nieuwe buitenvelden. Wat eerder dan gepland zullen vanaf volgende week de activiteiten van de aannemer op het buitencomplex gaan starten.

Vanwege de vakantieperiode en werkzaamheden zal het Fortuna complex vanaf a.s zaterdag 8 juli tot zaterdag 19 augustus gesloten zijn. Ook is de papiercontainer vanwege de start van de werkzaamheden inmiddels weggehaald en kan er daarom vanaf heden tijdelijk geen oud papier worden ingeleverd. Uiteraard zal dit vanaf de start van het nieuwe seizoen weer mogelijk zijn. We starten dan ook gelijk met een grote actie om meer oud papier voor de vereniging in te zamelen. Het inleveren van gebruikte kleding kan in de vakantieperiode beperkt worden gedaan. Dit kan eventueel overdag tijdens de werkzaamheden. De kledingcontainer zal tijdelijk worden verplaatst naar de fietsenstalling.

Tevens zal de ZieZoo BSO in de zomervakantie op gezette tijden overdag op ons complex aanwezig zijn.

Indien er in de zomervakantie toegang tot het complex, kantine of sporthal noodzakelijk is dient er contact te worden opgenomen met Nol Karbet (complexbeheer). Stuur hiervoor een email naar complexbeheer@fortuna-korfbal.nl of neem telefonisch contact op via 0652584693.

We wensen iedereen een hele fijne vakantie toe!

Bestuur

Share This