De aangescherpte regelgeving die is aangekondigd heeft gevolgen voor de manier waarop we gebruik maken van ons sportcomplex. De onderstaande regelgeving heeft betrekking tot het gebruik van ons complex en zal op dinsdag 29 september om18:00 uur ingaan voor de duur van (minimaal) drie weken.

Regels met betrekking tot sport en horeca binnen: 

  1. In een ruimte binnen mogen maximaal 30 mensen samen zijn.  Kinderen tellen mee.  
  2. Sportkantines zijn dicht 

Regels met betrekking tot sport buiten: 

  1. Alle sportwedstrijden worden gespeeld zonder publiek 
  2. Ook bij de training mogen mensen niet komen kijken 
  3. In de buitenlucht komen maximaal 40 mensen op 1 plek samen.  Kinderen tellen mee. Mensen lopen niet rond op die plek. 

Wat verandert er concreet voor Fortuna/Delta Logistiek? 

  1. De kantine blijft gesloten voor gebruik. Kleedkamers en toiletten blijven toegankelijk. Let wel: er zijn maximaal 30 personen in het clubgebouw toegestaan, we verzoeken dan ook om waar mogelijk thuis om te kleden en te douchen. Teambesprekingen vinden niet plaats in de kleedkamers. 
  2. Wedstrijden en trainingen op alle niveaus worden gespeeld zonder publiek. U kunt uw kinderen afzetten bij de hoofdentree en na de wedstrijd of training weer ophalen bij de uitgang t.h.v. de tennishal. TIP: Spreek voor (jonge) kinderen bijvoorbeeld af dat de trainer(s) de kinderen bij het hek opvangen en begeleiden bij vertrek. 
  3. Ouders die als chauffeur optreden van een uitspelende ploeg met kinderen t/m 17 jaar gelden niet als publiek maar als begeleider en zijn dus wel toegestaan op het complex, let op maximaal 40 personen op het buitenterrein.  
  4. Na een wedstrijd of training verlaat je zo snel mogelijk het complex. 
  5. Wanneer u een uitwedstrijd heeftkijk even op de website van de te bezoeken club voor de geldende regels op hun complex. 

Zodra er updates vanuit het KNKV en de gemeente te melden zijn met betrekking tot de regelgeving en het beleid melden we dit z.s.m. via de bekende kanalen. Voor niet benoemde zaken blijft het reeds vastgestelde protocol van toepassingHier vindt u ook antwoorden op de meest gestelde vragen. 

We snappen dat dit het nodige aanpassingsvermogen van onze ledenouders van leden en vrijwilligers vraagt, maar rekenen op uw medewerking zodat we wel kunnen blijven sporten. 

 

Share This