De junioren van Fortuna/Delta Logistiek behoren al jarenlang tot de top van Nederland. Niet alleen het spelen om de prijzen, maar vooral ook de ontwikkeling die de spelers binnen Fortuna/Delta Logistiek A1 doormaken, blijft bij talenten uit de omgeving niet onopgemerkt.

Komend seizoen verwelkomt Fortuna/Delta Logistiek drie versterkingen voor de junioren. Zij stellen zich graag even aan u voor.

ManonManon Brand
Mijn naam is Manon Brand en ik ben 16 jaar. Ik zit momenteel in mijn examenperiode van de HAVO. Ik ben begonnen met korfballen bij Sporting Delta en sinds de C-aspiranten speel ik bij DeetosSnel, waar ik diverse keren Nederlands Kampioen ben geworden. Bij beide clubs heb ik altijd met veel plezier gekorfbald. Daarnaast speel ik ook met veel plezier bij Zuid-West, met als hoogtepunt dat ik sinds vorig jaar uitgekozen ben voor Oranje U17.
Om te beginnen was het voor mij een lastige keuze om over te stappen. Dit komt omdat ik altijd met een fijne selectie heb gespeeld en iedereen daarom heen. Ik heb het idee dat ik dit seizoen niet alles eruit heb kunnen halen wat erin zit en dat is wel altijd mijn doel.
Ik denk dat ik mij beter kan ontwikkelen bij Fortuna/Delta Logistiek en wil deze kans dan ook voor 100% aanpakken. En natuurlijk wil ik super graag de Ziggo Dome halen en winnen!
Fortuna/Delta Logistiek is voor mij geen onbekende club. Ik kom er wel eens kijken, ken mensen uit de A1 en de sfeer is er altijd heel gezellig.
Ik kijk heel erg uit naar deze nieuwe uitdaging en heb veel zin om nieuwe dingen te leren met de coaches en spelers. Ik hoop op een leuke tijd bij Fortuna/Delta Logistiek!

MerijnMerijn Sevenhuijsen
Ik ben Merijn Sevenhuijsen en 16 jaar oud. Ik zit in het vijfde leerjaar van het VWO en speel sinds de F-jes bij DeetosSnel is, waar ik op verschillende NK’s heb gespeeld.
Ik had het dit seizoen niet meer zo naar mijn zin als de jaren daarvoor en wilde graag kijken of ik er ook nog andere clubs waren waar ik het misschien leuker zou hebben. Fortuna/Delta Logistiek is altijd een club geweest waar ik graag naartoe ga om te kijken, bijvoorbeeld naar het Spektakel. Ik vind dat er een onwijs gezellige sfeer hangt en ook wordt er natuurlijk altijd leuk korfbal gespeeld. Ik wil me onwijs graag verder gaan ontwikkelen als een echte allrounder en ik denk dat dat voor mij persoonlijk beter gaat lukken bij Fortuna/Delta Logistiek dan bij DeetosSnel. Daarnaast hoop ik volgend jaar opnieuw voor de Ziggo Dome te kunnen gaan en deze natuurlijk het liefst ook te winnen. Mijn uiteindelijke doel is het spelen in de Korfbal League, dus ik ga onwijs m’n best doen en kijken of dat haalbaar is bij Fortuna/Delta Logistiek.

VeraVera van der Eijk
Mijn naam is Vera van der Eijk. Ik ben 17 jaar oud en woon in De Lier. Ik speel bij al vanaf de F-jes bij CKV Valto in De Lier waar ik het onwijs naar mijn zin heb. Ik heb bij Valto heel veel geleerd afgelopen jaren!
Ik speel dit seizoen in Valto A1 en met het team zijn we derde geworden in de overgangsklasse. Toch een hele prestatie. Ik wil alleen heel graag nog verder hogerop komen en beter worden. Dat is voor mij de reden om volgend seizoen de overstap te maken naar Fortuna/Delta Logistiek.
Ik hoop nog meer te gaan leren en zo’n finale in de Ziggo Dome, lijkt me ook wel heel gaaf!
Ik durf nog niet te ver vooruit te kijken, maar ik ga het beste uit mezelf halen en hoop veel te gaan bereiken bij Fortuna. Ik heb heel veel zin in komend seizoen!

Merijn, Manon en Vera: we heten jullie van harte welkom en we wensen jullie heel veel plezier en succes toe bij Fortuna/Delta Logistiek!

De Technische Commissie

Share This