Vandaag, dinsdag 1 maart, is de meteorologische lente begonnen!! Het is ook de dag waarop het startschot wordt gegeven voor de Paas-Narcissen Actie in het kader van de Ton voor Fortuna.

Vandaag en morgen ontvangen alle ploegouders van de B t/m Welpen de intekenlijsten van Anouk van der Schoot met het verzoek om deze te distribueren onder de kinderen van het betreffende team. Uiterlijk 14 maart moeten deze formulieren weer worden ingeleverd!! In het weekend van 19 en 20 maart worden de potjes met narcissen dan uitgeleverd.

We verzoeken alle kinderen om bij familie, buren, omwonenden, vrienden en bekenden zoveel mogelijk potjes te verkopen, maar verwachten van ieder kind dat ze er minimaal 25 verkopen. Dit lijkt erg veel maar het valt reuze mee gezien de lage prijzen:

1 potje  = 1 euro
6 potjes = 5 euro

Voor de Super-Verkopers onder ons liggen er twee leuke prijzen te wachten:

  • Het TEAM dat de meeste potjes verkoopt, wint met het volledige team een clinic van de trainers van Fortuna A1, Niels van der Steuyt en Ed van der Steen, geassisteerd door Fortuna/Delta Logistiek A1.
  • Het KIND dat de meeste potjes verkoopt, mag bij een thuiswedstrijd van Fortuna/Delta Logistiek 1 tijdens de zaalperiode de voorbespreking mee maken, op de spelersbank zitten tijdens de wedstrijd en de wedstrijdbal aanbieden aan de scheidsrechter.

We hopen dat de ouders van de kinderen ook hun kinderen enthousiasmeren om zoveel mogelijk potjes te verkopen. Het doel is om minimaal 5.000 potjes te verkopen wat Fortuna/Delta Logistiek het leuke bedrag van € 2.500 zal opleveren, maar stiekum hopen we natuurlijk op veel meer.

Heeft u geen kinderen in de jeugdafdeling van Fortuna maar wilt u wel potjes verkopen?

Dat kan natuurlijk. Ga met de intekenlijst langs bij collega’s, buren of vrienden en bekenden. De intekenlijst kunt u hier downloaden.

Lever de intekenlijst in uiterlijk 13 maart a.s. bij Anouk van der Schoot of Patrick Vanwersch.
Scannen en versturen per e-mail kan natuurlijk ook.
Anouk van der Schoot : sanderenanouk@gmail.com
Patrick Vanwersch       : Patrick.Vanwersch@DHMO.NL

Wilt u voor uzelf een aantal potjes bestellen? Dat kan. Stuur een e-mail naar Peter Boes (pjmlboes@skpnet.nl) met het aantal potjes en uw naam.

Laten we er met z’n allen voor zorgen dat we met deze actie weer een leuke bijdrage voor de actie Ton voor Fortuna bij elkaar harken door zoveel mogelijk huiskamers in het Paasweekend geel te kleuren met de Paas-Narcissen!!

Share This