Adopteren jeugdteams door de A-selectie

Hallo allemaal,

We gaan we iets leuks doen: 10 jeugdteams (alle D’s en C’s, en de B3 en B4) en het G-team worden door een koppel uit de selectie geadopteerd. Hiermee willen wij na 2 jaar van Corona onze selectie en jeugd-spelers weer met elkaar verbinden.

Wat gaat er gebeuren?
De spelers van de A-selectie vormen een duo bestaande uit een dame en heer, en zullen onderdeel zijn van de app-groep van de trainers en spelers. Het selectie duo zal de kinderen via de app aanmoedigen, 2 trainingen verzorgen, en 3 tot 4 wedstrijden proberen te bezoeken gedurende het jaar en indien mogelijk een keer een rol spelen in de voor- en/of nabespreking. Dit alles in overleg met de huidige trainers van de teams. Op deze wijze hopen we de verbinding tussen de jeugd en A-selectie verder te vergroten.

Er is de keuze gemaakt om de ‘oudere’ jeugdteams te laten adopteren in verband met het beschikken over een telefoon. Overigens willen we met deze actie ouders niet verplichten om een telefoon aan te schaffen, mocht zoon/dochter deze nog niet hebben.

De duo’s van de selectie zullen volgende week contact zoeken met de trainers van de betreffende jeugdteams. De indeling is al bekend, maar we houden iedereen nog even in spanning wie van de selectie straks bij jouw team langs gaat komen!

Nog even dit:
We willen wel opmerken dat dit een proef is. Wij hopen natuurlijk dat het een succes wordt en zullen gedurende het restant van het seizoen kijken hoe het allemaal verloopt. waar nodig passen we zaken aan, zodat we ook de komende jaren van deze opzet gebruik kunnen maken. Als je opmerkingen en/of suggesties hebt, dan horen we dat graag.

Jan Jaap van Leusden
Voorzitter

Lees meer nieuws