Afgelopen donderdag zijn de 4.800 potjes Paas-Narcissen gedistribueerd. Dit was super geregeld door Anouk van der Schoot en Patrick Vanwersch (met hulp van Nicole, Nancy en Sander) waardoor binnen twee uurtjes alle potjes weg waren. Heel veel mensen hebben hun opbrengst direct gepind waardoor we al een groot deel van het bedrag binnen hebben. De laatste zaken moeten de komende dagen echter worden afgehandeld:

  • de meegeleverde zwarte kratten MOETEN allemaal weer terug naar de kweker anders moeten we emballage betalen en dit gaat ten koste van de opbrengst van de actie. We verzoeken iedereen om de zwarte kratten UITERLIJK DINSDAGAVOND A.S. bij Fortuna af te geven. Jullie kunnen deze kratten in de kleedkamer Dames Gasten deponeren.
  • de mensen die nog contant geld moeten innen verzoeken wij om dit geld uiterlijk DONDERDAG A.S. bij de ploegouder in te leveren. Deze zorgen er dan voor dat dit geld bij Anouk van der Schoot en Patrick Vanwersch terecht komt. Hopelijk kunnen we dan volgend weekend de definitieve opbrengst van deze actie bekend maken.

Zoals bij alle acties verkoopt het ene kind meer dan het andere kind. Ook dit keer hebben we voor de Super-Verkopers een aantal mooie prijzen klaar liggen. De individuele prijs ging naar Jalou van der Schoot (F4). Zij verkocht van alle kinderen de meeste potjes. Afgelopen zaterdag mocht zij bij Fortuna 1 de teambespreking bijwonen en op de spelersbank zitten tijdens de wedstrijd. Zo te zien heeft ze een geweldige avond gehad!!

Ook voor het team dat de meeste potjes heeft verkocht is er een mooie prijs. We hebben de winnaar gebaseerd op het team met het hoogste gemiddelde per kind. Anders zou een team met 8 of meer kinderen wel erg in het voordeel zijn ten opzichte van een team dat mono-korfbal speelt. De winnaar is uiteindelijk Fortuna E3 geworden. Zij krijgen na de zaalcompetitie een clinic van de toptrainers Ed van der Steen en Niels van der Steuyt samen met alle topspelers van Fortuna/Delta Logistiek A1. Van harte gefeliciteerd Anoek, Bregtje, Fleur, Luc en Niek!! Jullie hebben super veel verkocht en de prijs dik verdiend!

Dit jaar was deze actie er voor het eerst. Het is allemaal heel soepel verlopen ondanks de korte tijdspanne waarin het moest worden georganiseerd. We hebben al weer veel ideeën opgedaan voor volgend jaar, want er zijn al voorzichtige plannen gesmeed om deze actie nog een keer te doen en dan nog groter aan te pakken. Maar liefst 8.000 potjes is dan het doel en dan willen we ook de senioren en junioren erbij betrekken!! Wordt vervolgd.

Share This